Legg til datoer

Sagrada Familia

Antoni Gaudís fantastiske uferdige basilika vrimler av symbolikk og uventede vendinger.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
129 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 9

Flere reisetips for Sagrada Familia

Vil du vite mer om aktiviteter i Sagrada Familia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sagrada Familia

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 52 514 vurderinger

Jeg besøkte dette objektet for 14 år siden med en russisktalende guide. Nå er det ingen russiske guider og de brukte en lydguide. Alt er klart og interessant. Det var litt irriterende da de prøvde å sette opp en lydguide på telefonene våre, men heldigvis mislyktes de og de brakte oss de vanlige tidligere brukte. Det var mulig å lytte til informasjon om katedralen flere ganger. Klokken 12 forårsaket bjellering og hyggelig musikk i katedralen tårer....

Eksepsjonell opplevelse. Ved å kjøpe billetten på nett kommer du på stedet og de slipper deg inn umiddelbart. Vi må bare huske at lydguiden ligger på mobilen og hodetelefonene dine, jeg som også hadde 3 barn ga meg "telefoner" hvor du kan høre historien.

Vi er veldig fornøyd med turen. Vår guide, Mr. Victor, hadde et vell av kunnskap om Sagrada Familia og snakket om det med stor lidenskap og engasjement. Han var der før skjema. Han tok seg av alle deltakerne på turen. Vi anbefaler på det varmeste. VERDT!!!

Vakker kirke, veldig imponerende. Du må se dem. Inngang og lydguide fungerte veldig bra. Vi måtte bare stå i kø i ca 5 minutter. Inngangsbilletten er veldig høy, men slik jeg forstår det brukes den til videre bygging og vedlikehold.

Dette er en veldig fin måte å se Barcelona på. Flink guide som loset oss trygt gjennom gatene.