Legg til datoer

Sagrada Familia

Antoni Gaudís fantastiske uferdige basilika vrimler av symbolikk og uventede vendinger.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Vannaktiviteter
108 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 108

Flere reisetips for Sagrada Familia

Vil du vite mer om aktiviteter i Sagrada Familia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Sagrada Familia

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 43 687 vurderinger

Bestilte billett på nett, så alt jeg trengte å gjøre var å sette meg på bussen og av gårde. Vi ble introdusert til alle severdighetene og mer via hodetelefoner, som vi ville ha fått når vi kom om bord. Anbefales på det sterkeste, du kan virkelig se mye på veldig kort tid – det er ikke noe problem å bytte fra rød til blå rute og omvendt. Gikk du av bussen for å utforske litt nærmere, var det hyggelig at du bare måtte vente 2-3 minutter på at neste buss skulle fortsette ruta. Jeg synes denne typen sightseeing er flott og anbefales på det sterkeste. Det var bra

Audioguiden har veldig interessant musikk i mellom og er egentlig ikke det gule av egget, men ellers gikk alt uten problemer. Bussene er veldig travle og vi fant alltid et sete på toppen. Ellers kan du vente noen minutter på neste. Absolutt anbefalt hvis du ikke har mye tid i Barcelona, ikke liker å gå eller ønsker å få en oversikt over byen.

Veldig godt organisert, busser går ofte og regelmessig, du kan bytte mellom ruter individuelt. Veldig hyggelige bussjåfører og ledsagere, stopp annonseres og alle stopper, det var ikke alltid tilfelle i andre byer. For et førsteinntrykk av byen er definitivt anbefales.

Ideell løsning for å oppdage maksimalt mange steder på kort tid. Lydguiden er tilgjengelig på 14 språk. Personlig anbefaler jeg den blå ruten først.

Very nice bus tour. On a day when the heat and humidity almost killed us, it was SO nice to be on board the bus.