Legg til datoer

Rynek Underground
Omvisninger med jødisk historie

Omvisninger med jødisk historie

Våre mest anbefalte Rynek Underground Omvisninger med jødisk historie

Krakow: Rynek Underground Museum guidet tur

1. Krakow: Rynek Underground Museum guidet tur

Bli guidet på en 2-timers tur til Rynek Underground, et unikt museum som ligger under hovedtorget i byen. Utforsk middelalderkonstruksjoner i dette unike arkeologiske reservatet, som dekker nesten 43 000 kvadratmeter. Møt guiden din ved inngangen til museet, og start oppdagelsen av fortiden. Lær om byens skatter som vises mens guiden din forteller den turbulente historien til middelalderske Krakow. Se rekonstruksjoner av begravelser fra 1000-tallet presentert i utstillingen. Avdekk hemmeligheter i den skjulte undergrunnen ved hjelp av berøringsskjermer, hologrammer, projeksjoner og dokumentarfilmer. Se Krakow fra et helt nytt perspektiv.

Krakow: Omvisning på Rynek underjordiske museum

2. Krakow: Omvisning på Rynek underjordiske museum

Guiden din møter deg ved inngangen til museet, og du kan starte reisen tilbake til fortiden. Under den 2 timer lange omvisningen i museet kan du oppdage, et unikt arkeologisk reservat i Europa som dekker nesten 43.000 kvadratmeter. Det ble utformet under det byens hovedtorg, for å gi utstillingsplass for skattene som var blitt funnet og fortelle Krakows turbulente middelalderhistorie. Den eldste delen av historien er vist med rekonstruksjoner av begravelser fra 1000-tallet. Se de underjordiske skattene, lær mye ved hjelp av berøringsskjermer, hologrammer, projeksjoner og dokumentarfilmer. På slutten av turen, når du kommer tilbake på overflaten, ser du Krakow fra et nytt perspektiv.

Krakow: Rynek underjordisk guidet tur med skip-the-line

3. Krakow: Rynek underjordisk guidet tur med skip-the-line

Gå under jorden på denne fascinerende guidede turen. Utforsk Rynek Underground og se rekonstruksjoner av gravsteder fra 1000-tallet, se filmer som skildrer middelalderens Krakow, og se historiske hverdagsgjenstander. Møt guiden din vil møte deg ved inngangen til museet og begynne reisen inn i fortiden, og utforske dette nesten 43 000 kvadratmeter store underjordiske museet. Gå under Market Square og spaser forbi rekonstruksjoner av eldgamle begravelser. Gå forbi utstillinger fylt med eldgamle verktøy og lær hvordan historiske Krakow-innbyggere levde livene sine fra guiden din. Beundre hologrammer, projeksjoner og dokumentarfilmer og engasjer barna med interaktive berøringsskjermer.

Krakow: Vandretur i Rynek Underground med inngangsbillett

4. Krakow: Vandretur i Rynek Underground med inngangsbillett

Finn ut hvilke hemmeligheter en underjordisk by skjuler på en guidet tur til Rynek Underground. Møt guiden din ved inngangen til museet, hopp over køen og begynn reisen inn i fortiden. Under din 2-timers museumstur kan du oppdage et unikt arkeologisk reservat i Europa, som dekker nesten 43 000 sq. ft. Det ble utformet under overflaten av hovedtorget for å vise frem skattene som var funnet og fortelle om den turbulente historien til Middelalderens Krakow. Se skattene gjemt under jorden, lær mye ved hjelp av berøringsskjermer, hologrammer, projeksjoner og dokumentarfilmer. På slutten av turen, når du går til overflaten igjen, vil du se Krakow fra et nytt perspektiv.

Krakow: Rynek Underground Museum Guidet tur og historier

5. Krakow: Rynek Underground Museum Guidet tur og historier

Ta en fascinerende tur rundt i hjertet av Krakow og hovedtorget. Lær om torgets historie, finn interessante gjenstander og dykk dypt inn i byens fortid. Deretter vil vi gå ned 4 meter under jorden til Museum of the Underground, for å nå nivået til de brosteinsbelagte gatene i Krakow på 1100- og 1200-tallet. Hvordan var Krakow da? Hva var formålet med torget og hva skjedde der? Det er en hemmelighet foreløpig, men vi avslører det under turneen. I den mystiske atmosfæren til det underjordiske museet vil det være veldig lett for oss å bevege oss til middelalderen, og forstå gledene og sorgene til datidens mennesker, deres liv, den omkringliggende arkitekturen og mye mer.

Gamlebyen i Krakow: En selvstyrt lydtur

6. Gamlebyen i Krakow: En selvstyrt lydtur

Dykk inn i Krakows middelalderske fortid, med historier om gamle konger og ildpustende drager, på denne turen til den historiske gamlebyen og slottet. Hør hvordan Krakow ble forvandlet til en kongelig by og Polens hovedstad frem til 1596, etter å ha startet som en ydmyk handelsby. Begynn turen på byens middelalderske markedstorg, og beveg deg gjennom byen for å lære dens lange historie, fra invasjonen av krigerne til Djengis Khan, og historien til Wawel-slottet i andre verdenskrig, og fremveksten av pave Johannes Paul II, Krakows mest kjente tidligere beboer. Se frem til høydepunkter på de fire som historien om St. Marys trompetist, Krakows legendariske ildpustende drage, og ta en spasertur rundt Wawel-slottet, et UNESCOs verdensarvsted sammen med hele Krakows gamleby, og se det kongelige palasset. Hør historier om St. Mary's Basilica og Wawel-katedralen, og hør historier om Krakow Barbican, en middelalderfestning. Nyt et kort besøk til Bishop's Palace, det tidligere hjemmet til pave Johannes Paul II. Nyt en to-timers spasertur i byen, og nyt friheten til å stoppe for en pause på kafeer og forfriskninger underveis. Avslutt turen på Wawel Castle, kun en kort spasertur fra torget.

Krakow: Omvisning i Rynek Underground

7. Krakow: Omvisning i Rynek Underground

Finn ut hvilke hemmeligheter en underjordisk by skjuler på en guidet tur til Rynek Underground. Møt guiden din ved inngangen til museet, hopp over køen og begynn reisen inn i fortiden. Oppdag et unikt arkeologisk reservat i Europa i løpet av din 2-timers museumstur, som dekker nesten 43 000 sq. ft. Det ble utformet under overflaten av hovedtorget for å vise frem skattene som var funnet og fortelle om den turbulente historien til Middelalderens Krakow. Se skattene gjemt under jorden, lær mye ved hjelp av berøringsskjermer, hologrammer, projeksjoner og dokumentarfilmer. På slutten av turen, når du går til overflaten igjen, vil du se Krakow fra et nytt perspektiv.

Krakow: Wawel-slottet, katedralen, Rynek undergrunn og lunsj

8. Krakow: Wawel-slottet, katedralen, Rynek undergrunn og lunsj

Besøk det sentrale torget i Royal Krakow og finn de mest interessante sporene fra tidligere hendelser på Market Square. Ta en spasertur på et av de vakreste torgene i Europa med et besøk til Dungeon Market Historical and Archaeological Museum. Spaser rundt på torget, finn de mest interessante gjenstandene fra gamle tider, og nøste opp formålet deres. Finn ut hvilke hendelser som fant sted her, og hvilke legendariske personer som har vært her. Gå 4 meter under jorden til Dungeon Market Museum for å finne deg selv på samme nivå som de brosteinsbelagte veiene i Krakow fra 1100- og 1200-tallet. Utforsk residensen til polske konger på Royal Wawel Castle. Se samlingene av malerier, grafikk, skulpturer, stoffer, gullsmeder, militære gjenstander, porselen og møbler. Se de berømte billedvevene til Zygmunt August og praktfulle italienske renessansemalerier fra Lanckoronski-samlingen i de kongelige kamrene. Se Wawel-samlingene av østlig kunst som inneholder den viktigste og største samlingen av telt i Europa. Gå inn i den gotiske Wawel-katedralen, en helligdom der polske monarker ble kronet.

Krakow: Gamlebyen Rynek underjordisk inngang og guidet tur

9. Krakow: Gamlebyen Rynek underjordisk inngang og guidet tur

Market Square Underground Museum i Krakow er ganske populært blant turister som besøker den kongelige byen, så ikke nøl med å garantere opptak på forhånd. Guiden venter rett ved siden av museet. Følg den gjennom museumsutstillingene for å utforske dette unike arkeologiske reservatet der ekte gjenstander oppdaget av forskere blandes med multimediemeldinger designet for å "gjenopplive" stein og metall og illustrere hva som skjedde på hovedtorget for hundrevis av år siden. Se rekonstruksjonene av begravelser fra 1000-tallet, modellen av byen, se handelsmennene, lær om bybøddelen og verktøyene hans, lytt til mange interessante historier.

Krakow: Hopp over køen Rynek Underground Museum guidet tur

10. Krakow: Hopp over køen Rynek Underground Museum guidet tur

Nyt hopp over køen på denne guidede turen til Rynek Underground Museum. Gå under jorden for å se hvordan middelalderens Krakow var. Beundre museets skjulte skatter og lær gjennom berøringsskjermer, hologrammer, projeksjoner og dokumentarfilmer. Etter å ha sett og hørt hvordan det moderne hovedtorget i Krakow ser ut, kan du gå ned museumstrappene noen meter under jorden og gå inn i fortiden. Finn deg selv på samme nivå som de brosteinsbelagte gatene i det gamle Krakow. Følg guiden din rundt i museumsutstillingene for å oppleve dette unike arkeologiske reservatet som dekker nesten 43 000 kvadratmeter under overflaten av Krakows hovedtorg. Se rekonstruksjoner av begravelser fra 1000-tallet presentert i utstillingen og mer.

5 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Kraków

Kraków

Ofte stilte spørsmål om Rynek Underground Omvisninger med jødisk historie

Hva er andre ting å gjøre enn Rynek Underground Omvisninger med jødisk historie som er verdt å besøke i Kraków?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Kraków er:

Flere reisetips for Rynek Underground

Vil du vite mer om aktiviteter i Rynek Underground? Trykk her for full oversikt