Legg til datoer

Rudolfinum

Rudolfinum

Rudolfinum: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Praha: 50-minutters sightseeingcruise om kvelden

1. Praha: 50-minutters sightseeingcruise om kvelden

Nyt fantastisk utsikt fra Vltava-elven og oppdag skjønnheten til en av de mest kjente byene i verden, på dette kveldscruise med en lydguide. Se majestetiske severdigheter som Karlsbroen og Dacing House. Hopp ombord i en komfortabel og romslig båt og begynn elvecruiset. Ta bilder mens du seiler forbi severdigheter som Petřín-tårnet og det historiske fortet Vyšehrad. Beundre konserthuset fra nyrenessansen til Rudolfinum og det største slottskomplekset i verden, Praha slott.  Slapp av på en båt med klimaanlegg og tak over soldekket. Lær om de viktigste severdighetene med lydkommentarer som er tilgjengelig på 8 forskjellige språk, eller bruk den trykte guiden  ombord tilgjengelig på 16 språk.

Praha: Sightseeingcruise inkludert middag på båt med glassbunn

2. Praha: Sightseeingcruise inkludert middag på båt med glassbunn

Oppdag Praha på kvelden under et luksuriøst cruise på en båt uten tak, mens du nyter et herlig utvalg av tsjekkiske og internasjonale retter fra bufféen om bord. Se Prahas ikoniske strukturer langs elven Vltava og få fantastisk utsikt til det opplyste Praha-slottet på dette rundturscruiset. Reis i en unik båt med glassbunn og et spesielt isolert dekk som hindrer støy og vibrasjoner, samt en seksjon som har uttrekkbare glassvegger og tak. Forbedre opplevelsen din ved å oppgradere til alternativet med vindussete for å være garantert plass i denne delen. Nipp til en velkomstdrink når du kommer om bord og gli deretter nedover elven til Karlsbroen og beundre Rudolfinum fra nyrenessansen. Dra nytte av gratis WiFi, lytt til informative, flerspråklige lydkommentarer og følg ruten din på papir eller nettkart mens du cruiser på vannet. Fortsett forbi det berømte Dansens Hus og nyt panoramautsikten mot Petřín-toppen og gamlebyen i Praha mens du lytter til levende musikk om bord. Nyt en buffémiddag som inkluderer et bredt utvalg av tsjekkiske og internasjonale retter. Etter middag kan du utforske det åpne dekket hvor du kan føle den friske elvebrisen og se byen fra mange ståsteder som gir perfekte fotomuligheter.  Utvalget i middagbufféen: • Mozzarella med tomater og fersklaget basilikumpesto • Utvalg av tsjekkisk ost, skinke og salami • Andepostei med tranebærsaus • Gran Moravia-ost • Gresk salat • Fersk coleslaw • Hakket salat • Utvalg av brød og smør • Glutenfrie bakverk • Kyllingnudelsuppe • Hel skinke med ben • Biffgulasj • Kyllingschnitzel • Bakte poteter med squash • Spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk) • Paella med stekte grønnsaker og sjømat • Dampede grønnsaker • Dumplings • Jasminris • Potetmos • Hjemmelagde pepperkaker • Apfelstrudel • Fruktsalat

Praha: Kveldscruise på Vltava-elven inkludert middagsbuffé

3. Praha: Kveldscruise på Vltava-elven inkludert middagsbuffé

Se vakre Praha om kvelden på dette middagscruiset langs Vltava-elven. Beundre historiske severdigheter som Praha slott og «dansende huset», og nyt et bredt utvalg av tsjekkisk mat. Start kveldscruiset langs Vltava-elven i Praha fra Čechův-broen i gamlebyen. Du får en velkomstdrink når du kommer om bord, og seiler deretter rolig nedover elven mot Karlsbroen. Passer Petrin-høyden, den historiske festningen Vyšehrad, og beundre neo-renessanse konsertsalen Rudolfinum. Fortsett forbi det berømte «dansende huset» på Rasinovo-vollen, og nyt panoramautsikten til Praha slott, mens du lytter til levende musikk om bord. Spis en luksus middagsbuffet (kald mat, varm buffet og desserter) mens du seiler, og kjøp drikke fra et fristende utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie alternativer.  Buffémeny: • Koldtbordet inneholder et rikt utvalg av brød og smør, Grana Padano-ost, andepate med tranebærsaus, caprese-salat, et utvalg lokale oster, skinke, salami, hakket salat, gresk salat og fersk coleslaw. •  Suppe: Kyllingsuppe med nudler •  Den varme buffeen inneholder hel skinke med bein, biffgulash, kyllingschnitzel, spaghetti med cherrytomater og basilikum (vegansk), paella og bakte poteter med zucchini. • Sideretter: Bacon-dumplings, jasminris, potetmos •  Dessert: Hjemmelagede pepperkaker, eplestrudel, fersk frukt salat

Praha: Elvecruise med panoramautsikt over Moldau

4. Praha: Elvecruise med panoramautsikt over Moldau

Oppdag Praha fra et annet perspektiv med et elvecruise. Opplev en fantastisk panoramautsikt til Karlsbroen, Praha slott og silhuetten til byen med de tusen spir, fra en komfortabel båt på elven Vltava. Legg ut på et avslappende cruise, perfekt for familier med små barn, eller alle som ønsker å nyte en rask, men uforglemmelig opplevelse. Kos deg med småretter og nipp til kaffe eller kalde drikker for egen regning på øvre dekk mens du seiler, slik at du ikke går glipp av utsikten. Salongen er oppvarmet om vinteren og har klimaanlegg om sommeren.

Praha: Lunsjcruise på Vltava-elven på båt med åpen glasstopp

5. Praha: Lunsjcruise på Vltava-elven på båt med åpen glasstopp

Cruise gjennom hjertet av Praha og nyt utsikten til byen fra Vltava-elven, mens du nyter en deilig lunsjbuffé. Lytt til levende musikk mens du passerer det historiske sentrum og seiler under Karlsbroen. Du blir ønsket velkommen om bord med en tradisjonell tsjekkisk aperitiff, før du legger ut på sightseeingcruise langs Vltava. Seil under Karlsbroen som forbinder Malá Strana («Lillesiden») med gamlebyen. Langs begge sider av broen kan du beundre statuer av tsjekkiske helgener. Deretter passerer du Praha slott, Rudolfinum og nasjonalteateret. Nyt en lunsjbuffé med levende musikk underveis. Lytt til kommentarer for å lære mer om attraksjonene og severdighetene du ser. Cruise forbi flere landemerker, som det dansende huset, Emmaus-klosteret, Vyšehrad, Podolí-vannverket og den historiske kraftstasjonen Štvanice, før du returnerer til avgangspunktet.

Praha: Sightseeing-båtcruise med middagsbuffé

6. Praha: Sightseeing-båtcruise med middagsbuffé

Klatre ombord for et romantisk kveldscruise gjennom hjertet av Praha, og se alle byens berømte monumenter fra Vltava-elven. Ankom båten din mellom Čech og Štefánik-broene og bli ønsket velkommen av verten din. Seil deretter gjennom sentrum av Praha, og se severdighetene langs bredden av Vltava-elven under magien til kveldsbelysningen deres. Mens du cruiser, vil det bli servert en velsmakende buffémiddag, mens en full bar er tilgjengelig for å kjøpe alkoholholdige og alkoholfrie drinker. Personalet vil være tilgjengelig for å ivareta dine behov. Nyt en utrolig utsikt over Karlsbroen og de barokke kirkene i gamle og nye bydel. Seter er tilgjengelig på det åpne øvre dekk, eller inne i den klimakontrollerte nedre salongen (oppvarmet om vinteren og aircondition om sommeren). Etter omvisningen, returneres til utgangspunktet.

Praha: Guidet fottur i gamlebyen og det jødiske kvarteret

7. Praha: Guidet fottur i gamlebyen og det jødiske kvarteret

Oppdag den jødiske arven til Praha på en guidet spasertur. Se den jødiske kirkegården, gamlebyen og forskjellige steder relatert til byens jødiske historie. Møt guiden din i nærheten av Maisel-synagogen. Herfra drar du til det jødiske kvarter, hvor guiden din forteller deg om jødenes historie i Praha. Etter at du har blitt kjent med byens jødiske kulturarv, blir du guidet rundt i de viktigste synagogene og den jødiske kirkegården. Dessuten får du se hvor forfatteren Franz Kafka pleide å sitte å skrive. I Prahas gamleby får du se historiske landemerker, som for eksempel den verdensberømte astronomiske klokken. Hør fascinerende historier om de viktige bygningene du ser.

Praha: Busstur i det historiske sentrum

8. Praha: Busstur i det historiske sentrum

Se det beste av Praha fra en åpen buss og nyt panoramautsikten over alle de mest kjente severdighetene. Turen starter nær torget i gamlebyen, hvor du kan beundre den astronomiske klokken. Fortsett gjennom den eldste delen av byen og beundre brosteinsgater som stråler i alle retninger. Høydepunkter i gamlebyen inkluderer rådhuset på tuftene av det gamle kongelige hoffet. Beundre mosaikken på dens fasade, som av mange er ansett for å være den vakreste bygningen i byen. Se severdighetene i Josefov-distriktet, den tidligere jødiske ghettoen i Praha. Distriktet er omgitt av gamlebyen og dets landemerke-monumenter som inkluderer den gamle og den nye synagogen, og den spanske synagogen med sitt morisk-inspirerte eksteriør fra det 19. århundre. Se Prahas eldste overlevende gotiske bygning i form av St. Agnes-klosteret. Se nasjonale monumenter, som for eksempel operaen og det nye rådhuset. Beundre broene over elven Vltava, inkludert den berømte Karlsbroen. Ved ankomst i distriktet ved Praha borg, vil du få en pause på 30 eller 40 minutter til å spasere rundt de berømte landemerkene. Besøk deretter pilgrimsmålet Loreta. Beundre den ekstraordinære arkitekturen til Dansehuset. Andre landemerker du vil passere på turen, inkluderer nasjonalmuseet, Rudolfinum og Kruttårnet. Underveis vil du lære mer om historien til byen og dens berømte landemerker fra en forhåndsinnspilt audioguide på ditt eget språk (tilgjengelig på 26 ulike språk: Arabisk, kinesisk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, nederlandsk, engelsk, finsk, fransk , tysk, gresk, hebraisk, ungarsk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, rumensk, russisk, slovensk, spansk, svensk, tyrkisk og vietnamesisk).

Praha: Miljøvennlig kveldscruise på Vltavaelven med Prosecco

9. Praha: Miljøvennlig kveldscruise på Vltavaelven med Prosecco

Slapp av på cruise gjennom Praha og passer noen av byens fantastiske severdigheter. Nyt panoramautsikten, sammen med et glass fin Prosecco og litt ost. Interaktive guider er tilgjengelige ombord, samt trykte guider på 16 språk.   Se bropilarene til Karlsbroen på nært hold, og beundre utsikten til Praha slott fra elven. Cruise forbi Strakova akademie, hvor den tsjekkiske regjeringen holder til. Se det offentlige badet, Metronomen, Rudolfinum konserthus og gamlebyen.

Praha: 1,5-timers veteranbiltur

10. Praha: 1,5-timers veteranbiltur

Hopp inn i en gammeldags replika for spektakulære severdigheter og fantastisk utsikt over Praha. Tilpass omvisningen din for å stoppe hvor enn du velger. Oppdag Prahas skjønnhet fra et nærmere syn og få perspektivet til en ekte tsjekkisk lokalbefolkning. Ta deg tid til å ta noen bilder, og ikke nøl med å be sjåføren om å ta et knips for deg. Ikke bekymre deg for været – bilen din er oppvarmet! Føl deg unik i gamle replikaer som bringer tilbake de gylne tidene til The Great Gatsby og champagnefester. Se den romantiske gamlebyen, Praha slott, Rudolfinum, dansehuset eller den gamle-nye synagogen. Gjør kvelden din enda mer spesiell med en bukett roser eller et glass champagne, laget på bestilling. Selv reisen til flyplassen i veteranbiler blir en storslått begivenhet. Bryllup, fester, firmaarrangementer og enhver spesiell anledning vil være en opplevelse du aldri vil glemme.

72 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

De beste severdighetene i nærheten av Rudolfinum

Flere reisetips for Rudolfinum

Vil du vite mer om aktiviteter i Rudolfinum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Rudolfinum

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 12 525 vurderinger

En stor opplevelse - seiling på Moldau om kvelden. Vi hadde vindusplass - men det var et bord for fire, så det satt et annet par rett ved siden av oss. Siden vi kom i samtale med en gang, var det ikke en dårlig ting - du bør bare vite det - det er rett nederst i beskrivelsen. Maten var overraskende velsmakende og variert. Tjenesten var veldig god og imøtekommende. Levende musikk var flott. Folk sang og klappet med flere ganger. Dessverre var det ingen som hadde gitt oss noe informasjon om den nettbaserte lydguiden – som sto i beskrivelsen. Du kunne sannsynligvis ha sett hvor du var og hvilke severdigheter du kunne se. Våre bordnaboer hadde ruten med severdighetene som flyer. Vi kunne ta en titt der. En liten introduksjon på skipet - at man kan gå til øvre dekk osv. hadde vært fint. Men velkomsten var vennlig. Tusen takk.

Veldig fint cruise. Båten er veldig fin, en fin del av det dyreste alternativet. Deilig mat og Kir Royal. Flott stemning i lyset om natten! Rett og slett vakker. Fantastisk service, hyggelig og hjelpsom. Levende musikk på høyt nivå - flott solist!!! Jeg anbefaler det på det varmeste!

En veldig fin opplevelse. Perfekt for en romantisk kveld for to. Mat veldig velsmakende. Service veldig vennlig. Super fin båt. Det var bare synd at vi ikke dro overalt. Jeg ville bestille igjen og igjen.

Vi likte kvelden på cruiset og maten var fantastisk. Tjenesten var også flott fra personalet, men sangeren var en kamp. Hver sang hun sang hørtes helt likt ut og ble ganske kvernet etter en stund.

Å gjøre romantisk, veldig god mat til rimelige priser.