Legg til datoer

Royal Observatory Greenwich

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Royal Observatory Greenwich

Vil du vite mer om aktiviteter i Royal Observatory Greenwich? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Royal Observatory Greenwich

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 3 320 vurderinger

Vi ankom 20 minutter før avgang med billetten vår, lett tilgjengelig, på telefonen. Bestillingen gikk raskt, med mange ansatte på hånden. Kvinneområdet var litt trangt, med tanke på at vi fortsatt er i nærvær av Covid. Ved ombordstigning var en medarbeider tilstede for å advare om gapet mellom brygga og båten, vi ble også informert om ruten til sitteplassen. (vi satt på øvre åpne dekk) Det var en seriøs, men letthjertet, sikkerhetsbriefing og vi var på vei. Mens man seilte, ga et besetningsmedlem en løpende kommentar om forskjellige interessepunkter, uten noe som vi kanskje har gått glipp av. Det var 3 korte stopp på vei ned til Grenwich, Tower of London, som 1. Til tross for kommentarene svarte mannskapet gjerne på andre spørsmål. Hadde vi visst det, kunne vi tatt hvilken som helst tur/retur, fra Grenwich, ville vi ha reist tidligere og tilbrakt litt tid i Grenwich. Som det var måtte vi bli om bord på grunn av tidsbegrensninger.

Gjorde dette som en dag ute for sønnenes 4-årsdag, og det var helt fantastisk. De voksne likte det like mye som barn, og vi elsket guiden som var veldig informativ og morsom. Toppdekket er perfekt for sightseeing, og hvis det blir for kaldt er underetasjen veldig fint også. Jeg vil definitivt anbefale dette til alle som besøker eller allerede bor i London.

En fin båttur på Themsen, båtføreren hadde også en god sans for humor og mat- og drikkeprisene var veldig billige sammenlignet med andre London-priser. Så hadde vi noen timer til i Greenwich og så Painted Hall, som for meg personlig var det mest imponerende i London! Så to deilige øl til i det gamle bryggeriet og tilbake med båt. En vellykket dag!

Flott utsikt over Londons severdigheter fra Themsen med fine livsforklaringer/kommentarer (kun på engelsk for oss. Avhenger kanskje av båten). Sterkt anbefalt. Vi tok enveisturen fra Westminster til Greenwich og tok toget tilbake.

Fin tur, mn aller best når det sol. Flinke folk på båten