Legg til datoer

Royal Albert Hall

17 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 2

Flere reisetips for Royal Albert Hall

Vil du vite mer om aktiviteter i Royal Albert Hall? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Royal Albert Hall

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 521 vurderinger

Et veldig interessant alternativ, du kan spare noen få zloty. Den har ikke tilgang til alle attraksjonene i London (f.eks. for øyeblikket uten London Eye eller Sea Life), men det er i det minste noen få interessante - The Shard, London Bridge, Tower of London, alle typer cruise på Themsen, busstur , Hard Rock Cafe, etc. Totalt sett anbefaler jeg det.

Veldig bra pasning med effektive jentekuttere. Bare vis qr-koden til kupongen som er tilgjengelig i reservasjonene til applikasjonen den første dagen og deretter i reservasjonsloggen de påfølgende dagene. Forklaringene rundt bruken av passet må forbedres fordi vi går oss mye bort. Vi måtte be om hjelp fra katten, som reagerte veldig raskt og høflig.

Veldig praktisk og sparer penger og tid. Tilgangen til attraksjonene fungerte uten problemer og som annonsert uten kø. !!! Vær forsiktig med attraksjonene, noen er kun for voksne, f.eks minigolf ??? Angivelig fordi det tilbys alkohol. Vi syntes det var rart og fant dessverre ikke ut av det før vi sto foran inngangen. Ungene var skuffet.

4 aktiviteter: besøk til Tower of London, besøk til London med buss, guidet omvisning i Harry Potter London og hard rock kafémåltid.

Super pålitelig og trygg!! Jeg brukte Londra med 4 attraksjoner for å gi meg grunnlaget for en veldig bred liste. Vakker!