Royal Albert Dock Liverpool

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Royal Albert Dock Liverpool

Vil du vite mer om aktiviteter i Royal Albert Dock Liverpool? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Royal Albert Dock Liverpool

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 1 815 vurderinger

Da jeg hadde problemer med mobiliteten min, forutså jeg instinktivt at jeg kunne støte på noen utfordrende problemer, for eksempel ingen steder å sitte ned i løpet av de 50 minuttene. Dette var imidlertid ikke et problem siden det var mange steder for meg å sitte komfortabelt! Utsikten var mildt sagt fantastisk, og det var en veldig nyttig kommentarstil lyd gjennom hele turen som pekte ut de spesielle landemerkene.

Godt organisert og en godbit å kunne høre hvert ord i den innspilte kommentaren. Det ville ha hjulpet å bli gitt mer detaljer om nøyaktig hvor vi skal se etter landemerker, da vi ofte fant oss selv i skjørt i landskapet og savnet noen av de tilhørende detaljene. Vi var skuffet over at det ikke var flere detaljer om slavehandelen som var en stor bidragsyter til Liverpools velstand og utvidelse.

Det er veldig lærerikt og jeg likte å lese tavlene på fergen om Dazzle Ships i konflikt. Fascinerende historie og en flott måte å se den vakre byen fra en annen vinkel. Hvis du har vært på en busstur først, kan det hjelpe å redusere informasjonsmengden :)