Våre mest anbefalte ting å gjøre i Rosas, Costa Brava

Fra Roses: Catamaran Cruise Cap Norfeu - Cadaqués

1. Fra Roses: Catamaran Cruise Cap Norfeu - Cadaqués

Nyt en uforglemmelig seilopplevelse om bord på katamaranen "Magic". Når du glir forsiktig over det blå vannet i Costa Brava, vil du garantert elske denne stille og avslappende dagen på vannet. Med avgang fra kaien til Ginjolers i sentrum av Roses, seil langs den vakre kysten mellom Roses og Cadaqués med sine ensomme bukter omkranset av furutrær og bratte klipper, til du kommer til Cap Norfeau. Anker i Racó de l'Home-viken, hvor du kan stoppe for en hyggelig svømmetur i det krystallklare vannet. Oppdag havbunnen med gratis snorkleutstyr om bord, eller sol deg i de komfortable buenettene. Fortsett deretter å seile langs Cap Norfeu og Cala Jòncols til du kommer inn i den magiske bukten Cadaqués. Tilbring litt tid på å slappe av i bukten for å beundre kystlinjen med sine karakteristiske hvite hus som grenser til kysten. Etter en full og avslappende dag i solen, vil mannskapet ditt løfte anker og ta deg tilbake til Roses.

Fra Roses: Sunset Catamaran Cruise

2. Fra Roses: Sunset Catamaran Cruise

I dette herlige kveldscruise på en fullt utstyrt katamaran, tar du inn Rosesbukten fra havet, mens og fargene på solnedgangen reflekterer på havet før solen forsvinner over horisonten. Mens du nipper til cocktailen din, vil du seile langs frontlinjen til Roses og Empuriabrava og nyte synet av de opplyste byene fra havet. Hvis utsikten er klar, vil du bli lamslått av de imponerende Pyreneene i det fjerne.

Fra Roses: Katamarancruise til Cap de Creus

3. Fra Roses: Katamarancruise til Cap de Creus

Nyt en uforglemmelig seilopplevelse om bord på katamaranen "Magic". Når du glir forsiktig over det blå vannet i Costa Brava, vil du garantert elske denne stille og avslappende dagen på vannet. Med avgang fra kaien til Ginjolers i sentrum av Roses, seil langs den vakre kysten med sine ensomme bukter omkranset av furutrær og brå klipper til Cap de Creus. Der kan du gå forbi den berømte Cadaqués samt Port Lligat, hvor Antoni Gaudis hus ligger, og nyt den spektakulære steinete kysten av denne bukten. I enten Cala Bona eller Cala Culip vil katamaranen ankre slik at du kan ta en behagelig svømmetur i det krystallklare vannet. Oppdag havbunnen med gratis snorkleutstyr om bord, eller sol deg i de brede baugnettene mens mannskapet serverer en deilig grillmat tilberedt om bord. Etter en full og avslappende dag i solen, vil mannskapet ditt løfte anker og ta deg tilbake til Roses.

Privat heldags Girona & Figueres fra Barcelona

4. Privat heldags Girona & Figueres fra Barcelona

Unngå kjas og mas i Barcelona for dagen, på en heldagstur til Girona og Figueres, to av de mest naturskjønne byene på Costa Brava. En ekspertguide henter deg på hotellet eller leiligheten din med privat transport. Besøk først den historiske byen Girona for å se romerske ruiner og middelalderske bygninger. Gå deg vill i en labyrint av trange gater, og reis gjennom det best bevarte jødiske kvarteret i Europa. Beundre Girona-katedralen og det bredeste gotiske skipet i verden. Deretter kan du se de fargerike husene langs elven Onyar. Gå til toppen av Gironas middelaldermurer for panoramautsikt. Overfør deretter til Figueres nær grensen til Frankrike, og opplev en av hoveddestinasjonene i det såkalte "Dalí-triangelet". Utforsk fødestedet til Salvador Dalí, og gå inn på noen av stedene han besøkte som voksen. Gå til Dalí-museet, designet av Dalí selv, på ruinene av et gammelt kommunalt teater. Reis inn i kunstnerens sinn mens du utforsker den enorme samlingen av hans verk, inkludert noen av de merkeligste gjenstandene du kan tenke deg.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Rosas, Costa Brava

Rosas, Costa Brava

Utforsk området rundt Rosas, Costa Brava

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Rosas, Costa Brava

Hva er de beste utendørsaktivitetene å gjøre i Rosas, Costa Brava?

Flere reisetips for Rosas, Costa Brava

Vil du vite mer om aktiviteter i Rosas, Costa Brava? Trykk her for full oversikt