Ting å gjøre Ronda

Flere reisetips for Ronda

Vil du vite mer om aktiviteter i Ronda? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Ronda

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 227 vurderinger

Veldig hyggelig besøk til både Setenil de las bodegas og Ronda. Vel verdt besøket, jeg anbefaler det til alle som reiser til Andalucía. Guiden i Ronda var veldig flink til å gi oss et historisk og kulturelt perspektiv. Han snakket veldig bra engelsk. Et problem er at vi var det første stoppet klokken 07.00, og måtte hente folk i 2 timer på Costa del Sol. På vei tilbake var vi sist å bli satt av så tiden vår på veien ble noen timer ekstra pga det.

En kunnskap og fargerik guide ledet oss på denne flotte turen.Første stopp var Sentenil de Bodegas,en helt spesiell liten by,hvor vi fikk litt tid til å se oss rundt.Ronda var en flott by.Fikk en guidet tur rundt i gamle byen,drikke og snacks på en hotelltetasse.Masse fotomotiv,spesiellt den dype kløften som skiller gamle og nye byen.

Guiden vår Eduardo var flott, han snakket tydelig på 3 språk: engelsk, spansk, fransk og har en god sans for humor. Turen vår var jevn, ikke lang på grunn av Eduardo-historier. Vi reiste fra Torremolinos og hadde bare ett stopp i Malaga for å plukke opp andre reisende.

Utmerket dag, vakre steder De burde organisere gruppene på bussene bedre etter språk... Vi manglet oppmerksomhet fordi han måtte snakke på 4 forskjellige språk... I Ronda var guiden utmerket...!!

Flott dagstur. God måte å oppdage Ronda og Setenil. Stor gruppe, derfor noen ganger forbundet med ventetider. Veien til Ronda veldig svingete, så ingenting for sensitive mager