Opplevelser i
Ronda

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Toppopplevelser


Ofte stilte spørsmål om Ronda

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Ronda?

Flere reisetips for Ronda

Vil du vite mer om aktiviteter i Ronda? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Ronda

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 726 vurderinger

Flott kort tur til Setenil og Ronda. Vår guide (jeg kan ikke huske navnet hans) var flott. Fortalte mange detaljer og svarte på hvert spørsmål. Engelsken hans var utmerket. Vi ville egentlig bare til Ronda men er glade for at vi også så Setenil. Okseavlsgården var ok, men det trengte det egentlig ikke å være. Tiden i Ronda var tilstrekkelig, bortsett fra å ville inn i et hvilket som helst museum eller butikk. Vi gikk rundt (til utsiktspunktene) og spiste deretter på tapasbaren nær bussholdeplassen. Det var supergodt og ekstremt billig. Den inkluderte vinen med en "snack" (grønne oliven med en stein) var ikke spesielt god, men dessverre var plassen ved siden av den nye broen kjølig og vindfull den dagen. Alt i alt verdt 50 euro per person og kan anbefales.

Denne turen var høydepunktet på turen vår. Det var en veldig lang dag - over 10 timer fra Torremolinos, men det var så verdt det! Jeg kan si at jeg knapt kjente kjøredelen fordi kjøreturen var som en tur i seg selv, vår fantastiske guide Eduardo ga massevis av informasjon om Malaga, Ronda, området rundt og historien, jeg har plukket opp så mye fantastisk informasjon og virkelig følt hans kjærlighet til dette området. Vi gjorde massevis på en dag, og jeg nøt det hele - så steder jeg ikke ville ha besøkt alene. Treneren var ren og sjåføren var veldig profesjonell og jeg følte meg redde gjennom hele reisen. Jeg følte at tiden i Ronda var perfekt for å besøke gamlebyen, spise lunsj, ta bilder og til og med shoppe suvenirer! Denne turen var over mine forventninger!

Veldig interessant og tilrådelig. Mellomlandingen eller besøket på heste- og oksefarmen foregår med buss, så du kan enkelt nyte denne fantastiske utflukten med kjole og "komfortable sko", bortsett fra den sterkt luftkondisjonerte bussen, ikke glem en jakke / klut . .. men det er ikke noe nytt her.

Det har vært en fantastisk opplevelse, jeg har likt det veldig godt og guiden vår Edu har vært utrolig. Jeg anbefaler det 100% Hele turen er vakker.

Guiden var veldig dyktig og kunne mye historie, noe som gjorde turen ekstra interessant.