Legg til datoer
Roma

Vinsmaking og vingårdsbesøk

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Eventyr
62 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 62

Ofte stilte spørsmål om Roma Vinsmaking og vingårdsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Vinsmaking og vingårdsturer som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Hvilken Roma Vinsmaking og vingårdsturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 437 vurderinger

Anbefaler virkelig dette! Selena var en god, dyktig og profesjonell med mye kunnskap og gikk i detaljer med mat og historie. Veldig mye god mat og bra med vin. Vi ble en fin gjeng som ble godt kjent og ikke ville det skulle ta slutt. Veldig gøy å få testet smaksløkene på en annen måte. Helt utsøkt og sitter igjen med gode minne for jeg som dro alene og en fin avslutning på turen. Verdt hver eneste krone og du får mye for pengene med mett mage og en liten dose beruselse.

Turen på vannet var noe annet enn et alternativ til en spasertur gjennom byen. Snacksen var liten, men tilstrekkelig for oss. Det var forklaringer via hodetelefoner (utstedt nye og rene, individuelt innpakket). Men lytteopplevelsen var bare på øvre dekk på grunn av hodetelefonkontaktene. Det var mat under dekk. Jeg ville ha funnet det finere å følge den, men det er absolutt en smakssak. Det anbefales fortsatt. Hvis med barn, så heller med eldre.

Dette var den BESTE matlagingskursen jeg noen gang har tatt, og jeg er en tøff kritiker, kokkene delte så mye informasjon og hjalp deg med å føle deg komfortabel og bra med å lage mat, det er også det beste måltidet jeg noen gang har laget, de var morsomt, morsomt og sjenerøst med å dele kunnskap om de forskjellige regionene, dro jeg full og glad, og dette får meg til å føle meg bedre med å lage mat med selvtillit!

We where four people together for the course. One of the best experiences we has in Rome. Perfect to do as a couple. Great hosts and a lot to learn. Will recommend!!

Et lite ydmykt cruise over Tiberen som vi likte. En time på elven gir deg et nytt perspektiv på byen. Aperitiff og en liten matbit gjorde oss godt!