Roma
Vinsmaking og vingårdsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 437 vurderinger

Kjæresten min og jeg benyttet oss av denne aktiviteten 23. oktober: Til å begynne med fikk de oss til å velge bordet å sitte ved, og så brakte de oss forretter, veldig varierte, med et utvalg av hvit / rødvin i henhold til dine preferanser. Etter å ha "festet" gikk vi opp på den åpne delen av båten. Turen varte i omtrent en time; veldig hyggelig å passere de opplyste broene og se steder / monumenter av interesse på sidene. Flott opplevelse, anbefalt !!!

En flott tur med flotte guider som kunne sine saker. En flott omvisning på en gammel vingård, etterfulgt av en prøvesmaking av tre forskjellige viner. dette ble etterfulgt av en tur rundt i Frascati med litt ekstra historiefortellinger. Alt ble avsluttet med en velsmakende lunsj av stedets spesialiteter. En tur som anbefales!

Turen var førsteklasses og personalet var imøtekommende og vennlige. Vi kastet i tide og hygienetiltakene var veldig gode. Utsikten over Roma er begrenset av den lavtliggende Tiberen, men den er fortsatt fenomenal. Du bør ikke forvente for mye av maten, men snacksen var deilig.

Det var en kjempe fin opplevelse, personalet på vin gården er hyggelige og forklarer masse rundt vinen og gården,

Fantastisk!

Devo var en fantastisk guide! Vi hadde en fabelaktig tour, med mye god mat, nydelig vin og svært godt selskap!