Roma
Bike Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Roma Sykkelturer

Hva er andre ting å gjøre enn Sykkelturer som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.9 / 5

basert på 2 651 vurderinger

Fantastisk opplevelse! Å gjøre absolutt. Roma er like vakkert om natten som det er om dagen, og sykling er en måte å oppdage det på en annen måte. Guidene er utrolig snille. Vi var en gruppe på 10 med to guider, hvorav den ene, Gaëlle, er fransk. Så vi hadde forklaringene på fransk helt for oss selv. Turen varte i mer enn 4 timer! På måltidsnivå fikk vi servert vin flere ganger og tok med en tallerken til med charcuterie. Alt var perfekt!

Elias er en nydelig guide. Veldig vennlig. Jeg tåler all ventingen vår. Vennen min var sent ute, og så tok de igjen oss på et annet punkt på stien. Matias var super oppmerksom og løste problemet vårt. Vi besøker vakre steder som er bedre verdsatt om natten. Vi går x smug og syklene er utmerket

En så fantastisk tur! Det var en morsom og enkel måte å se de fleste av de beste attraksjonene. Marcello var en fantastisk guide, han ga interessante fakta om hvert nettsted og ga oss tid til å stoppe og glede oss over alt. Dette er den beste måten å lære om byen og ha det gøy!

Å besøke Roma om natten er bare imponerende og enda mer med en guide så flott som Gaëlle! Jeg anbefaler 100% å gjøre fra begynnelsen av oppholdet fordi Gaëlle gir mange gode råd og gode adresser. Turen var vakker en veldig god tid, vi kommer garantert tilbake!

Flott sykkeltur. Guide med fokus på sikkerhet og utrolig kunnskapsrik