Roma
Shows & Musicals

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Roma Show og musikaler

Hva er andre ting å gjøre enn Show og musikaler som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Hvilken Roma Show og musikaler tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Meget hyggelig forestilling presentert av operasoloitter, flygel og stryketrio. Musikerne var strålende, og vi elsket utvalget av operaarier og instrumentalstykker. Konserten fant sted i en intim setting (kammerkonsertsal), noe som er fantastisk - vi følte oss som på privat konsert! Hyggelig personale, ubegrenset! vin inkludert i prisen. Vel verdt et besøk til Opera da Camera di Roma.

Fantastisk opplevelse! Utsikten, forestillingen samt snacks og vin gir en fantastisk kveld. En ting som er greit å vite på forhånd: Hvis du ønsker å bo på taket etter at forestillingen er over (f.eks. for å nyte en cocktail til), må du reservere, da du vanligvis må reise etter forestillingen (som vanligvis er fullstendig booket).

En unik opplevelse i hjertet av Roma. Med lyden av fontenen på piazza navona i bakgrunnen, nedsenket i en magisk atmosfære: operaen. Tenoren og sopranen var veldig bra, jeg ble så begeistret. Miljøet er intimt og innbydende. Sterkt anbefalt !!!

En fantastisk opplevelse: hvitvin og antipasti med utsikt fra Palazzo Pamphilj/Terazza Borromini til Piazza Navona med en fortryllende sopran og en flott tenor over takene i Roma. En veldig rørende kveld.

Det var en veldig fin opplevelse. God stemning, gode sangere. Alt i alt en fin kveld.