Omvisning

Peterskirken, Roma: Omvisning inkludert kuppelen

Peterskirken, Roma: Omvisning inkludert kuppelen

Snart utsolgt

Fra NOK 301 per person

Snart utsolgt

Opplev den majestetiske Peterskirken med en ekspertguide Se byen fra toppen av Michelangelos praktfulle kuppel.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Valg av varighet: 45 minutter - 2 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Guide
Italiensk, Fransk, Portugisisk, Spansk, Tysk, Russisk, Kinesisk, Engelsk
Lydguide tilgjengelig
Engelsk
Privat eller liten gruppe tilgjengelig
Viktig informasjon

Husk å ta med

 • Behagelige sko

Ikke tillatt

 • Shorts
 • Våpen eller skarpe gjenstander
 • Bagasje eller store vesker
 • Korte skjørt
 • Skjorter uten ermer
 • Mindreårige uten ledsager

Godt å vite

 • Alle besøkende må gjennom en sikkerhetskontroll, og under høysesongen kan det være opptil 30 minutters ventetid.
Høydepunkter
 • Bli med på en omfattende omvisning av Peterskirken
 • Gå til toppen av Michelangelos kuppel
 • Lær om stedet fra kunsthistorikerguiden din
Beskrivelse

Beundre den majestetiske Peterskirken, sammen med en kunsthistorikerguide. Gå opp til toppen av kirken for å ta inn spektakulær panoramautsikt, og lær om den kunstneriske og arkitektoniske betydningen av basilikaen.

Møt kunsthistorikerguiden din på Petersplassen og spaser over torget, inn i Vatikanstaten. I basilikaen, ta heisen opp et stykke og gå deretter de resterende 171 trappetrinnene til toppen. Du kan gå i et rolig tempo, og nyte turen opp med hyppige stopp. På toppen, opplev den fantastiske 360 graders utsikten over Vatikanstaten, og Roma som brer seg utover de 7 åsene. Her oppe har du en utmerket utsikt, og har muligheten til å knipse mange flotte bilder. Etter å ha kommet tilbake til bakkenivå, ta en kort pause før du går inn i Peterskirken. Beundre de arkitektoniske underverket, hvor Berninis skulpturer og Michelangelos kunst hever seg over de hellige pavegravene og Peterskirken. 

Inkludert
 • Peterskirken-besøk
 • Peterskirkens kuppel-besøk
 • Guide
  Ikke egnet for
  • Rullestolsbrukere

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Møt opp på Piazza del Sant'uffizio. Guiden din vil vente på deg der med et "Crown Tours"-flagg. Vennligst kom i forkant av oppgitt tid for å sikre rask inngang. Sen ankomst kan ikke garanteres adgang.

  Åpne i Google Maps ⟶
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,7 /5

  basert på 2594 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,8/5
  • Verdi for pengene
   4,4/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Vi brukte litt tid i kø, så det var synd at vi ikke kunne høre mye inne i St. Peter-basilikaen. Mens guiden er morsom, med godt engelsk språk og kommunikasjon. Kuppelen er også fantastisk. Totalt sett er over gjennomsnittet, ville være perfekt hvis vi kunne bruke mer tid inne i selve kirken (ikke bare kuppelen). Takk for turen!

  23. september 2022

  Den perfekte måten å se St. Peter's på: hyggelig og tidlig før den blir gal, når du virkelig kan nyte den på en rolig måte! Guiden vår var utmerket, veldig informativ, og møtepunktet var ganske enkelt å finne. Guide-øretelefonene var hjelpsomme. De fleste av gruppen valgte å klatre helt til toppen av kuppelen, men heldigvis kunne vi velge å bare ta heisen halvveis opp, som jeg gjorde...det var fortsatt et must, å gå så langt opp altså! ! Mosaikkene alene der oppe er verdt det, og utsikt fra taket. Veldig glad jeg gjorde dette!

  Les mer

  11. september 2022

  Veldig hyggelig opplevelse med guiden vår! Besøket varte i nesten en time og vi kunne ta ønsket tid i basilikaen etterpå. Temperaturen var kjøligere om morgenen, noe som gjorde det mye morsommere å gå opp trappene! Flott utsikt over kuppelen og over Vatikanstaten. Vi tok turen med en 13 måneder gammel baby, vi måtte forlate vognen på et trygt sted etter å ha gått gjennom sikkerhetskontrollen. Så babyen måtte bæres under besøket. Det nevnes at korridoren for å gå opp er smal og noen ganger på skrå. Så en liten bæresele i stoff ville være tilstrekkelig for dette besøket, men en bæresele i ryggsekkstil for turen ville ikke passere. Det er viktig å ha på seg klær som dekker skuldre og knær, men hvis du glemmer vil du få et engangssjal. Vi anbefaler! Godt besøk!

  Les mer

  7. juli 2022

  Produkt-ID: 390363

  VA ID: 390363