Roma Museumsbilletter
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Kjøp din billett nå

Populære Museumsbilletter i Roma

Se alle Museumsbilletter i Roma
Se alle 1414 billetter og opplevelser

Hva folk sier om Roma

God tjeneste, men vanskelig å finne treffsted.

Hyggelige folk som tok imot oss, og vi kom raskt og effektivt inn i Vatikanmuseet og Det sixtinske kapell. Det var langt å gå for å finne treffsted for GetYourGuide, og vi var ikke forberedt på at det ville ta så lang tid. Dermed fikk vi en stressende tur og var redd for ikke å rekke fram i tide.

Veldig hyggelige guider og fint å slippe forbi den lange køen.

Guidene var som sagt hyggelige og språkmektige. Vi slapp greit inn, men ble stående og vente en stund før vi kom videre, noe som skyldtes forviklinger med audioguider, men litt mye venting når vi endelig kom inn i inngangshallen, Ellers en fantstisk opplevelse!

Fint besøk og mye å se. trengsel flere steder.

Noe kaotisk når vi skulle bli registrert og måtte derfor vente en stund før vi kunne begynne å gå. Vi ble registrert / talt minst 7 ganger . dette burde vært gjort på en annen måte. Vi var merket med klokkeslett vi hadde til visningen.

Profesjonelle guider, effektiv og rask inngang til museene

Vi ville gjerne se museene og det sixtinske kapellet, men uten lange køer. Vi valgte audioguide slik at vi kunne gå og se i eget tempo. GetYourGuide gjorde dette mulig for oss på en meget profesjonell måte.

Veldig profesjonelt opplegg som fungerte helt utmerket

Ble møtt av dyktige guider som forklarte om bestillingen og hvordan en kom inn på Vatikanmuseeet og det sixtinske kapell. Dette fungerte helt fantastisk og det ble en fantastisk dag i Vatikanet