Roma
Museumsbilletter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet bedømmelse

4.2 / 5

basert på 39 165 vurderinger

vi bestilte bill på engelsk omvisning, men når vi fikk billettene sto det til engelsk tur med SPANSK guide... når vi kom frem til møteplassen , heldigvis 45 min før tiden.. fikk vi beskjed om at vi ikke fikk engelsk omvisning, mem spansk?!?!? vi kan ikke ett ord spansk ! men siden vi var så tidlig ute, fikk vi bli med grupoen kl 9 med engelsk istedenfor 9.30 som da tydeligvis var spansk. mye flott å se , og guiden var flink. Gode sko anbefales da det er mye gåing og ståing.

Fint besøk og mye å se. trengsel flere steder.

Noe kaotisk når vi skulle bli registrert og måtte derfor vente en stund før vi kunne begynne å gå. Vi ble registrert / talt minst 7 ganger . dette burde vært gjort på en annen måte. Vi var merket med klokkeslett vi hadde til visningen.

En meget dyktig portugisisk guide delte sin kunnskap med oss på fremdragende engelsk i 3 timer mandag 18. Mars. .En lærerik, interessant og fascinerende dag.

Fantastisk tur, anbefales. God guide, Sabrina. Håper flere respekterer bildeforbudet i det sixtinske kapell. Det bør nytes gjennom sansene ikke mobilen

dårlig logistikk ved utlevering av stickers og lang kø før security kontroll, men en fantastisk og kunnskapsrik guide gjorde opplevelsen bra!