Legg til datoer
Roma

Museer og utstillinger

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Kombinasjonspakker
278 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 278

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Jeg hadde litt problemer med å finne kontoret da jeg ankom foran Vatikanet (jeg foreslår å sette Opera i stedet for Orp til høyre for klarhetens skyld), men Omnia-passet er definitivt verdt det. Jeg var i stand til å gjøre alle de tilknyttede aktivitetene (busstur, Vatikanmuseet...). Når det gjelder Roma-passet, viste det seg å være helt essensielt. 2 aktiviteter tilbys, rabatt på museumsinngang og spesielt offentlig transport. Jeg var veldig fornøyd med dette passet som jeg anbefaler på det sterkeste. Det er imidlertid nødvendig å finne ut om det for å unngå å gå glipp av fordelene.

Bestillingen var virkelig verdt det! Vi gikk forbi en super lang kø og klarte å komme oss inn uten å vente. Etter en kort sikkerhets- og klessjekk (som mange ikke holdt seg til), kunne vi begynne å besøke museene. Men hvis det ikke interesserer deg, må du likevel regne med at fremgangen vil gå veldig sakte. Dessverre er det ingen annen måte å komme seg til Det sixtinske kapell på. Vi vil også bestille lydguiden igjen når som helst! Selv om du ikke hadde med deg hodetelefoner, kunne du bruke guiden som «telefon» og høre på alt. Vi anbefaler!!

Vi bestilte også en guidet tur til Peterskirken, den var på engelsk, men vi var 3 og vi hadde en omfattende tur med mange detaljerte forklaringer av historien. Jeg kan bare anbefale det og ga et betydelig bidrag til det hyggelige oppholdet. Takk til den hyggelige Dsme som fulgte oss. Jeg var der for andre gang, men hadde lært så mye nytt. Jeg kan bare anbefale å bestille dette.

100% anbefaler Fantastisk guide, omsorg, omsorg. fortalte interessante historier hele tiden, tusen takk for det vakre Vatikanet!

It was so easy it almost confused us. Follow the instructions, and you will get in.