Roma
Mat- og gourmetturer

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet bedømmelse

4.6 / 5

basert på 3 509 vurderinger

Opplevelsesrik, kultur-rik, stemningsfull, inkluderende, hyggelig.

Flott tur med en guide ( Marcelo?)som var veldig inkluderende, hyggelig og blid. Rike og rikelige mat og vin- opplevelser. Ble også introdusert for italienske, særegne spesialiteter som vi ellers ikke hadde oppdaget. Dette i Trastevere distriktet som var svært spennende og idyllisk. Denne turen anbefales for unge som eldre. Vi ble også kjent med andre turister som hadde valgt denne turen. Vi var ca 15 stk, burde ikke være flere. Tips til neste tur, samle gruppa mer ved informasjon, spesielt inne i butikkene hvor det var mye folk. Hadde vært fint og i etterkant av turen fått et kart/ navn på steder vi var for så å finne tilbake.

En flott tur med flotte guider som kunne sine saker. En flott omvisning på en gammel vingård, etterfulgt av en prøvesmaking av tre forskjellige viner. dette ble etterfulgt av en tur rundt i Frascati med litt ekstra historiefortellinger. Alt ble avsluttet med en velsmakende lunsj av stedets spesialiteter. En tur som anbefales!

En fin innføring i tradisjonell italiensk matkultur, samt historien rundt stedene vi fikk servert maten. Flink guide som snakket godt engelsk.

Fantastisk tur i en liten del av Roma. Gode smaker på både mat og drikke, ispedd lokalhistorie. Robbie gjorde en fantastisk jobb!

Bra tur i ett flott distrikt og engasjert guide.

Bra tur og flott natur. Flink guide med mye info. Kaldt på bussen på tur hjem. Sjåfør kjørte for fort.