Roma Mat- og gourmetturer
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
Mest valuta for pengene
roma gatemat – omvisning med lokal guide

Roma: Gatemat – omvisning med lokal guide

Varighet: 2,5 timer
594 vurderinger
GetYourGuide Original
594

Kombiner en omvisning til fots i Roma med en av de beste tingene å gjøre der, nemlig å smake på autentiske romerske delikatesser. Velg enten en…

Populære Mat- og gourmetturer i Roma

Se alle Mat- og gourmetturer i Roma
Se alle 1343 billetter og opplevelser

Hva folk sier om Roma

Opplevelsesrik, kultur-rik, stemningsfull, inkluderende, hyggelig.

Flott tur med en guide ( Marcelo?)som var veldig inkluderende, hyggelig og blid. Rike og rikelige mat og vin- opplevelser. Ble også introdusert for italienske, særegne spesialiteter som vi ellers ikke hadde oppdaget. Dette i Trastevere distriktet som var svært spennende og idyllisk. Denne turen anbefales for unge som eldre. Vi ble også kjent med andre turister som hadde valgt denne turen. Vi var ca 15 stk, burde ikke være flere. Tips til neste tur, samle gruppa mer ved informasjon, spesielt inne i butikkene hvor det var mye folk. Hadde vært fint og i etterkant av turen fått et kart/ navn på steder vi var for så å finne tilbake.

En flott tur med flotte guider som kunne sine saker. En flott omvisning på en gammel vingård, etterfulgt av en prøvesmaking av tre forskjellige viner. dette ble etterfulgt av en tur rundt i Frascati med litt ekstra historiefortellinger. Alt ble avsluttet med en velsmakende lunsj av stedets spesialiteter. En tur som anbefales!

Our guide Simone was amazing! He was speaking loud and clear, and had many interesting facts who he sheared with us. Really recommend this guided tour if you want an extraordinary experience of Rome and the Roman food!

Roma: Gatemat – omvisning med lokal guide Vurdert av Solveig, 21.10.2019

Simone var en kjempeflink guide. Han hadde mye kunnskap. Hans engelsk var lett å forstå. Gøy å lære både om forskjellig mat og historie ellers i område som vi gikk.

Roma: Gatemat – omvisning med lokal guide Vurdert av Grethe, 10.10.2019

En fin innføring i tradisjonell italiensk matkultur, samt historien rundt stedene vi fikk servert maten. Flink guide som snakket godt engelsk.

Roma: 4-timers omvisning med mat- og vinsmaking Vurdert av Anonym, 15.11.2019