Roma
Mat og drikke

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Kjæresten min og jeg benyttet oss av denne aktiviteten 23. oktober: Til å begynne med fikk de oss til å velge bordet å sitte ved, og så brakte de oss forretter, veldig varierte, med et utvalg av hvit / rødvin i henhold til dine preferanser. Etter å ha "festet" gikk vi opp på den åpne delen av båten. Turen varte i omtrent en time; veldig hyggelig å passere de opplyste broene og se steder / monumenter av interesse på sidene. Flott opplevelse, anbefalt !!!

Veldig hyggelig natt lærte så mye og pizza og pasta. Mersad var så informativ som holdt all vår oppmerksomhet i 4 timer. Vi fikk alle en god latter, og det var det det handlet om for oss. Vi fikk guider/oppskrifter på pizzaen og pastaen vi lagde slik at vi kan gjenskape dem når vi først er hjemme. 100% verdt pengene vi betalte ville gå igjen.

Denne gruppen mennesker var fantastiske å jobbe med. De lo og spøkte og gjorde læringen supergøy. Dynamikken deres med hverandre og med oss gjorde det avslappet, og de imøtekom et av mobilitetsproblemene våre uten noen gang å få henne til å føle seg dårlig. De var fantastiske og maten var eksepsjonell!

Turen var førsteklasses og personalet var imøtekommende og vennlige. Vi kastet i tide og hygienetiltakene var veldig gode. Utsikten over Roma er begrenset av den lavtliggende Tiberen, men den er fortsatt fenomenal. Du bør ikke forvente for mye av maten, men snacksen var deilig.

inngangen var uslåelig, vi gjorde ikke lange køer. Utmerket