Roma
Kveldsturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Roma Kveldsturer

Hva er andre ting å gjøre enn Kveldsturer som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Hvilken Roma Kveldsturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 3 652 vurderinger

Fantastisk opplevelse! Å gjøre absolutt. Roma er like vakkert om natten som det er om dagen, og sykling er en måte å oppdage det på en annen måte. Guidene er utrolig snille. Vi var en gruppe på 10 med to guider, hvorav den ene, Gaëlle, er fransk. Så vi hadde forklaringene på fransk helt for oss selv. Turen varte i mer enn 4 timer! På måltidsnivå fikk vi servert vin flere ganger og tok med en tallerken til med charcuterie. Alt var perfekt!

Vi hadde en flott kveld med vår lidenskapelige guide som fikk oss til å oppdage de mest ekstraordinære rettene fra det italienske kjøkkenet. En sann glede for våre smaksløker innen vin, trøfler, pizza, pasta, ost, charcuterie og tiramisu! Tusen takk for dette uforglemmelige øyeblikket. Vi anbefaler 100 % umulig å bli skuffet.

Elias er en nydelig guide. Veldig vennlig. Jeg tåler all ventingen vår. Vennen min var sent ute, og så tok de igjen oss på et annet punkt på stien. Matias var super oppmerksom og løste problemet vårt. Vi besøker vakre steder som er bedre verdsatt om natten. Vi går x smug og syklene er utmerket

Å besøke Roma om natten er bare imponerende og enda mer med en guide så flott som Gaëlle! Jeg anbefaler 100% å gjøre fra begynnelsen av oppholdet fordi Gaëlle gir mange gode råd og gode adresser. Turen var vakker en veldig god tid, vi kommer garantert tilbake!

Fantastisk!

Devo var en fantastisk guide! Vi hadde en fabelaktig tour, med mye god mat, nydelig vin og svært godt selskap!