Legg til datoer

Roma Kunst

151 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 10

Ofte stilte spørsmål om Roma

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Roma?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Roma er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Roma?

De beste dagsturene og utfluktene fra Roma er:

Pompeii

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Jeg anbefaler å bestille i god tid.......det vil ikke være mulig for deg å endre klokkeslett eller dato for besøket etter bare noen få dager, slik som dessverre skjedde med meg. Adressen for å løse inn kupongen er hundre meter fra hovedinngangen og var lett nok å finne. Du vil få utdelt et pass som du må vise til vaktene ved inngangen for å få tilgang og som du deretter må løse inn når du er inne for å få selve billetten (billettkontoret i atriumet, etter rulletrappen). I slutten av oktober var køen (for de som kjøpte billetter, mener jeg) allerede lang nok klokken 9:30 om morgenen, enn si om sommeren...... Heldigvis hadde vi en fordel og i løpet av noen minutter var vi inne (det er to adkomstbaner, en rask for de som har pass som oss, og en mye, mye lengre for de som må kjøpe billett på stedet). Samlet flott opplevelse.

Vi kjøpte billetter i siste liten ( natten før), men anbefaler at billetter kjøpes i god tid( flaks at vi fant billetter for det var utsolgt hos andre leverandører). Betal heller mere og slipp unna den laaaange køen!!- Du kommer ikke til å angre! Beregn god tid for Vatikanstaten er veldig stor og det er mye å se!

Had a great tour with our guide Fabio. He was very knowledgeable and fluent in English. Really enjoyed the information he gave us on the details in the Vatican City.

The meeting place was easy to find. The guide was really nice. We were only 2 persons on this tour. It was just fantastic.

It was a blessing to visit musei Vaticani we had bougt tickets online and ewerithing went smoothly.