Roma
Kultur og historie

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære Kultur og historie i Roma

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 119 597 vurderinger

Vi hadde en fantastisk tid på denne turen! Selv om vi var utslitt etter en lang dag med reise fra USA, er jeg så glad for at vi bestilte dette! Det var vår favoritt nummer 1 av alle turene vi tok under vår tur/cruise til Middelhavet. Turguidene hjalp oss trygt med å navigere i gatene, var veldig engasjerende i kommentarene og samtalene deres, og tok oss med til alle høydepunktene i hele byen. Det var helt nydelig å se stedene i Roma om natten! Stopp for et lett måltid (charcuteriebrett) og et glass vin var også hyggelig og ga oss muligheten til å prate med de andre rytterne. Restauranten var søt og veldig imøtekommende. Vi sykler mye hjemme og synes at e-syklene var enkle å håndtere. Vi anbefaler denne turen på det sterkeste!

Vi fant enkelt det angitte møtepunktet, ble eskortert til billettkontoret og mottok billettene våre der. Vi bestilte denne uguidede turen da vi ønsket å oppdage Vatikanmuseene i vårt eget tempo. Det fungerte bra.

Å bestille billetter for å besøke Vatikanmuseene hjemmefra er et must når du besøker Roma. Alt fungerte perfekt. Dermed kunne besøket på et av verdens mest kjente museer nytes uten lang kø.

En god måte å gjøre et første besøk og generell oversikt over Roma

har funnet møtepunktet godt. Alt gikk på skinner der.