Legg til datoer
Roma

Konserter og opera

  • Adgangsbilletter
11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Roma Konserter og opera

Hva er andre ting å gjøre enn Konserter og opera som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 154 vurderinger

Fantastisk opplevelse! Utsikten, forestillingen samt snacks og vin gir en fantastisk kveld. En ting som er greit å vite på forhånd: Hvis du ønsker å bo på taket etter at forestillingen er over (f.eks. for å nyte en cocktail til), må du reservere, da du vanligvis må reise etter forestillingen (som vanligvis er fullstendig booket).

En helt herlig opplevelse. Å komme opp og se Romas hustak og oppleve fantastisk musikk fra profesjonelle operasangere som meldte seg frivillig og gjorde sitt ytterste for å gjøre kvelden minneverdig. Serveringspersonale som var diskrete ved servering gis også et pluss.

En unik opplevelse i hjertet av Roma. Med lyden av fontenen på piazza navona i bakgrunnen, nedsenket i en magisk atmosfære: operaen. Tenoren og sopranen var veldig bra, jeg ble så begeistret. Miljøet er intimt og innbydende. Sterkt anbefalt !!!

En fantastisk opplevelse: hvitvin og antipasti med utsikt fra Palazzo Pamphilj/Terazza Borromini til Piazza Navona med en fortryllende sopran og en flott tenor over takene i Roma. En veldig rørende kveld.

Det var en fin start på en romersk aften. Vakre stemmer og stilig stemning på taket. Til slutt fikk vi lov til å ta en titt på piazzaen ovenfra. Vi kan anbefale.