Roma
Hop-on hop-off-turer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Roma: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Roma? Clicca qui per la lista completa.

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

3.8 / 5

basert på 6 741 vurderinger

Veldig praktisk for å få en oversikt over byen og de severdighetene vi ville ha med oss. Smart å bruke som fremkomstmiddel også. Mye bra informasjon man fikk underveis på bussen. Vi hadde også mulighet til å delta på flere gratis guidet fotturer, og vi deltok på én. Det var veldig bra! Anbefales. Vi skulle gjerne ha deltatt på flere men vi rakk ikke (de gikk bare én gang om dagen). Noen av de ansatte var veldig hyggelige og svarte på alt av spørsmål, mens andre var mer opptatt av å snakke med kolleger eller bekjente de møtte på. De prøvde å selge inngangsbiletter til severdigheter men de fant ut at de offisielle nettstedene til severdighetene solgte det samme til lavere pris. Sjekk dette først. Alt-i-alt var det veldig verdt det og vi sitter igjen med en følelse av at dette var genialt. Vi vil vurdere det for andre turer i andre store byer også.

Veldig bra alternativ for å få sett nesten hele Roma på under en dag. Om man har dårlig tid eller bare vil få litt oversikt kan jeg anbefale dette sterkt. Eneste problemet mitt var at jeg ikke fikk et kart av bussruten, så jeg visste ikke når jeg skulle gå av, fordi det etter min mening ikke var skiltet god nok. Det gjorde at vi tok en ekstra tur med bussen etter vi fikk vite av noen andre hvilket stopp det var. Det gav oss bare mer tid til å se byen så det var bare fint.

veldig fint å kunne hoppe på og av når man føler for det, var også veldig kult å se noen av hovedattraksjonene på en effektiv måte. Eneste negative var at bussene kjørte fort forbi et par attraksjoner, som førte til at medfølgende audioguide snakket om bygg og steder vi ikke visste helt hvor var.

Fin måte å få en overesikt over de største severdighetene.

Litt vanskelig å forstå hva som er inkludert i billetten når det gjelder guidede turer. Ruten ble endret uten at det ble opplyst til oss.