Legg til datoer
Roma

Omvisninger

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
799 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 799

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Den første guiden vil gi deg en omvisning på torget utenfor colloseum. På denne måten lærer du mye om den generelle historien, og du kan allerede nyte det vakkert opplyste colloseum. Etterpå kommer du inn i colloseum med en annen guide, og du får lov til å gå inn i de underjordiske passasjene. Her får du en forklaring på hvordan colloseum ble brukt, hvordan gladiatorene måtte vente under korridorene og hvordan alt var forberedt til kampene. Til slutt går du opp igjen og du kan gå rundt på arenagulvet. Veldig fint!

Anbefaler virkelig dette! Selena var en god, dyktig og profesjonell med mye kunnskap og gikk i detaljer med mat og historie. Veldig mye god mat og bra med vin. Vi ble en fin gjeng som ble godt kjent og ikke ville det skulle ta slutt. Veldig gøy å få testet smaksløkene på en annen måte. Helt utsøkt og sitter igjen med gode minne for jeg som dro alene og en fin avslutning på turen. Verdt hver eneste krone og du får mye for pengene med mett mage og en liten dose beruselse.

Utmerket besøk ledsaget av en guide som gir mye informasjon og anekdoter. Vi startet med en forklaring av verkene til Det sixtinske kapell, fordi når du først er inne, blir det bedt om stillhet. Vi fortsatte med et besøk til Vatikanmuseet, og avsluttet med Det sixtinske kapell hvor vi kunne sette pris på verkene nevnt tidligere av guiden. Å anbefale uten å nøle!

Flott tur med en veldig tilgjengelig guide som virkelig kjente hele historien til Colosseum, Forum og Palatinerhøyden uten at det var elitært. Til tross for varmen så vi ikke tiden som gikk (3 timers besøk), og vi var i stand til å nyte prakten til stedene fullt ut.

guiden viste alt om alt. veldig mye å se på kort tid....