Roma Flyplasstransport

  • Skytteltransport
53 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Ofte stilte spørsmål om Roma

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Roma?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Roma er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Roma?

De beste dagsturene og utfluktene fra Roma er:

Pompeii

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 18 915 vurderinger

Veldig godt organisert, selv klokken 05.00 er det en medarbeider fra skyttelteamet ved busstoppet. Har du spørsmål er det raskt svar i chatten. Og hvis bussene er fulle, for eksempel fra flyplassen til Roma, da. den neste vil bli brukt umiddelbart. Ingen lange ventetider.

flott service Det eneste som var litt forvirrende til å begynne med var å gå til terminal 3, hvor bussplattformen lå. Men det var fortsatt ikke vanskelig å finne. Jeg er alltid litt nervøs når jeg er på et fremmed sted og må lete først. Men alt i alt gikk det veldig bra.

Med tanke på både oppmøtested og at vi vel fremme på flyplass der bussen stoppet like utenfor inngang slik at vi enkelt kunne finne frem. Turen med bussen tok en time og underveis fikk vi se mye av byen. Veldig fornøyd med alt og kan med god samvittighet anbefale dette.

Selv om bussen var ytterst på bussholdeplassene var alt bra derfra til Roma Termini (sentralbane, t-bane og busstasjon. Det eneste virkelige problemet var at det var en taxi og Uber-streik som betydde å komme til eller hotellet var litt av et mareritt.

Veldig bra transport fra/til flyplassen. Enkel å finne frem til!