Roma
Flyplasstransport

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære Flyplasstransport i Roma

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 18 915 vurderinger

Alt gikk bra. Vi mottok bilagene for ut- og hjemreise i god tid. Vi skrev ut bilaget for utreisen, alt ordnet seg. På hjemreisen var det ikke mulig å skrive det ut, men å skanne digitalt via mobiltelefon ved innkjøring på plattform og med konduktør var heller ikke noe problem. Togene går hvert 15. minutt, så det er knapt ventetid, og det var heller ikke noe problem å få plass. Reisen tar 32 minutter og er derfor raskere og grønnere enn med taxi.

Håndteringen var feilfri. prisen var ok. Fra holdeplassen Termini kan du enkelt reise til hotellet. Avgangen ble forsinket fordi bussen først startet da alle seter var tatt. Ca 30 min. Dette må du planlegge hvis du har forbindelser eller hvis du tar buss tidligere. Alltid min glede.

Alt gikk bra. Bussholdeplassene kommer etter terminal 3. Alt er beskrevet i detalj i Get your Guide. Vis BILLETTEN din og gå om bord Reisen tar omtrent 50 minutter å komme til Termini stasjon. Returoverføringen fungerte også utmerket. Du går ombord på baksiden av stasjonen.

Dette var en veldig rask og effektiv måte å lagre bagasjen min på for ettermiddagen, jeg anbefaler på det sterkeste å bruke dette selskapet hvis du har behov for å levere tingene dine mens du venter på tog/fly.

Flott beliggenhet ved Termini-stasjonen. Veldig hjelpsomt personale. Absolutt anbefale.