Roma
Flyplasstransport

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 18 915 vurderinger

Alt gikk bra. Vi mottok bilagene for ut- og hjemreise i god tid. Vi skrev ut bilaget for utreisen, alt ordnet seg. På hjemreisen var det ikke mulig å skrive det ut, men å skanne digitalt via mobiltelefon ved innkjøring på plattform og med konduktør var heller ikke noe problem. Togene går hvert 15. minutt, så det er knapt ventetid, og det var heller ikke noe problem å få plass. Reisen tar 32 minutter og er derfor raskere og grønnere enn med taxi.

GOD KOSTNAD X FORDEL

Litt sent ankom, 15 minutter, men rettferdiggjort av en ulykke på Federal Highway. Vi bruker privat tjeneste, bare meg og min kone. Veldig fin bil og veldig snill og kommunikativ sjåfør. Etter min kones insistering ringte jeg til administrasjonen og kort tid etter at bilen kom.

Perfekt start på oppholdet

Flott service, ble hentet på flyplassen og kjørt til hotellet av en serviceinnstilt sjåfør. Vi pratet om Roma og hvor det kunne være greit å få sett andre ting enn de typiske turistfellene - veldig nyttig.

Flott mottakelse

Ble møtt av en høffelig og blid sjåfør på avtalt sted når vi ankom flyplassen. Turen inn til Roma sentrum gikk fort og greit, uten noen omveier.

Fant sjåføren uten problem. Kjøreturen var helt OK, ble kjørt helt frem til hotelldøren.