Roma
Cruises & Boat Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Roma Cruise og båtturer

Hva er andre ting å gjøre enn Cruise og båtturer som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

3.1 / 5

basert på 145 vurderinger

Kjæresten min og jeg benyttet oss av denne aktiviteten 23. oktober: Til å begynne med fikk de oss til å velge bordet å sitte ved, og så brakte de oss forretter, veldig varierte, med et utvalg av hvit / rødvin i henhold til dine preferanser. Etter å ha "festet" gikk vi opp på den åpne delen av båten. Turen varte i omtrent en time; veldig hyggelig å passere de opplyste broene og se steder / monumenter av interesse på sidene. Flott opplevelse, anbefalt !!!

Turen var førsteklasses og personalet var imøtekommende og vennlige. Vi kastet i tide og hygienetiltakene var veldig gode. Utsikten over Roma er begrenset av den lavtliggende Tiberen, men den er fortsatt fenomenal. Du bør ikke forvente for mye av maten, men snacksen var deilig.

Hyggelig mottakelse. Godt avgjort. Velsmakende snacks og en liten flaske vin etter eget valg. Ved solnedgang passerer du under ulike broer. Fordi vollene er så høye ser man ikke så mye av Roma, men det visste man på forhånd. Roma burde gjøre mye mer med kaia!!

Litt uheldig med været så vi fikk ikke tatt den planlagte turen i stedet buss og annen båt. MEN all cred til arrangørene som gjorde det beste utav situasjonen. Vi hadde en fantastisk tur, fantastisk Guide Gina. helt amazing naturopplevelse

Det var veldig hyggelig å se de mange broene fra elven. Hyggelig mottakelse med vin og smakfulle snacks.