Roma
Bykort

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Roma: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Roma? Clicca qui per la lista completa.

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 530 vurderinger

Helt supert!

De to kortene inkludert i passet ble brukt flittig og hadde inkludert "alt" man bare er nødt til å se og få med seg. Veldig god infomrasjon når man henter kortet på Petersplassen (eneste var at man MÅ beregne mer tid enn det som blir foreslått i informasjonsdisken når man booker tidspunkter for å besøke de ulike severdighetene som Peterskirken og Vatikanmuseet). Første prioritet i Peterskirken og Vatikanmuseet (det MÅ man bare ha) men for å komme til Colosseum og Palatinerhøyden osv. så er det litt kø da det er mange som forhåndsbestiller billetter på nett. Ellers var sightseeing-bussene super, men på grunn av mye byggearbeid rundt omkring i byen, så var ikke alle stoppene på busskartet som vi fikk utlevert der de skulle være. Dette gjør ingenting da man tror Roma kanskje er større enn forventet, men man kan i teorien gå seg rundt store deler av byen å få med seg alle hoved-severdighetene.

Lett å endre Pass all tilgang til Forum, Palatine Hill og Coliseum. Men i Vatikanet hadde vi problemer med å finne utvekslingspunktet. I Vatikanets informasjonsskranke "sendte" assistenten oss bare med en indikasjon på at det var til høyre. I museene i Vatikanet og Det sixtinske kapell var guiden veldig oppmerksom og forklarte alt i detalj, men etter å ha hentet billettene til Peterskirken "forsvant" uten at gruppen skjønte om de kunne komme inn eller ikke ...

Kortene er allerede praktiske. Bussreiser med hopp-på-hopp-av og offentlig buss er ikke noe problem. Stoppene for Omnia -busser er dessverre ikke skiltet. Organiseringen av opptakstider for severdighetene og indikasjon på møtepunktene er slett ikke godt organisert. Hvor du skal stille opp i hvilken kø - hopp over køen - kunne ikke sees. Siden det er flere Roma -kortleverandører, bør det legges mer vekt på gjenkjennelighet.

Veldig interessant pass fordi det lar deg foreta hovedbesøkene i byen på rekordtid og uten å stå i kø hver gang. Kan med fordel legges til mindre populære steder og transport.

Enkelt å kjekt å ha dette passet

Praktisk å ha på sightseeing bussen, slapp køer og hendi.