Legg til datoer
Roma

City-kort

  • Bykort
  • Kombinasjonspakker
9 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 2 530 vurderinger

Det var litt vanskelig i begynnelsen å hente de nødvendige papirene og pass; men jeg kontaktet kundeservice chat-tjenesten og ble raskt hjulpet gjennom prosessen. Vi likte aktivitetene som var tilgjengelige, og å ha transittpasset var ekstra nyttig for å komme seg rundt i byen. Det eneste problemet vi møtte var hopp på hopp av bussen. Det tok oss lang tid å finne hentestedet; så det var sent om 40 minutter og det var ingen A/C i første etasje. Varmen var uutholdelig til å begynne med, så å være ovenpå i solen var et vanskelig alternativ å velge sammen med min eldre svigermor. Uansett trodde vi at passkombinasjonen var en effektiv metode for å se høydepunktene i Roma.

Jeg hadde litt problemer med å finne kontoret da jeg ankom foran Vatikanet (jeg foreslår å sette Opera i stedet for Orp til høyre for klarhetens skyld), men Omnia-passet er definitivt verdt det. Jeg var i stand til å gjøre alle de tilknyttede aktivitetene (busstur, Vatikanmuseet...). Når det gjelder Roma-passet, viste det seg å være helt essensielt. 2 aktiviteter tilbys, rabatt på museumsinngang og spesielt offentlig transport. Jeg var veldig fornøyd med dette passet som jeg anbefaler på det sterkeste. Det er imidlertid nødvendig å finne ut om det for å unngå å gå glipp av fordelene.

Jeg kjøpte Roma Pass på forhånd, som jeg anbefaler. Jeg byttet ut kupongen på Termini-stasjonen i Roma, og det var veldig greit. Det er fantastisk å komme seg rundt i Roma med kortet. Den eneste ulempen er at materialet som følger med kortet ikke forklarer rabattene som kortet gir for de ulike attraksjonene i Roma. Et annet problem er det begrensede passet til Colosseum. Det bør være mulighet for å endre tilgangen.

Det er verdt det hvis du er lenger unna Roma sentrum og du må ta transport for å komme til det historiske sentrum, som var mitt tilfelle, jeg var i trastevere det var verdt det fordi jeg alltid måtte ta litt transport, og i motsetning til mange sier Roma ikke er lite og du kan ikke gjøre alt ved å gå, spesielt med 35 graders varme i hodet.

Flotte alternativer for alle Vatikanets bygninger. Dessverre går den gule hop on hop off-bussen først fra klokken 10.00, noe som er litt sent og bussholdeplassene har ikke egne skilt. Men når du først har fått taket på det, kan du komme deg rundt i hele byen med den. Veldig vennlig personale!