Legg til datoer
Roma

Buss og minibussturer

Ofte stilte spørsmål om Roma Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 24 668 vurderinger

Turistguiden vår Francesca var fantastisk og sjåføren vår Luca var fantastisk. Turen var veldig behagelig og dagen var godt planlagt. Vi hadde god tid til å se Positano på vei til Pompeii. Vi valgte å spise lunsj på et pizzasted i Pompeii, som Francesca organiserte, og det var deilig. Vår guide i Pompeii, Bartholo, viste oss mange viktige områder og lærte oss mye om historien. Selv om det var en lang tur gikk det fort fordi vi hadde det gøy. Vi møtte noen hyggelige mennesker på turen, og alle var flinke til å holde timeplanen. Totalt sett var hele dagen veldig deilig, og jeg vil anbefale å bestille en tur - spesielt med Francesca!

Perfekt tur. Transport med komfortabel og luftkondisjonert buss ideell for dette varme været. Kommentarer langs ruten i henhold til de ulike nettstedene svært verdifull oversikt. Stopp i Napoli litt raskt, men viser det viktigste i byen. Godt organisert og god måltidstid. Flott besøk av Pompei med lidenskapelige guider for å fortelle oss historien om disse ruinene. Takk til Francesca og Julianna guidene våre som var perfekte. Vi anbefaler denne ekskursjonen 100% råd: ta gode komfortable sko og vann fordi mye gange.

En godt planlagt tur fra start, hvor ingenting gikk galt og alle som deltok likte det. Organisasjonen har gjort en god jobb med guiden Maurice, for du kan føle kjærligheten han har for dette yrket.

Omvisningen til Napoli kan hoppes over i sommermånedene. Timen det tar er nok med tanke på at du da må gå ytterligere 2 timer i Pompeii.

Vi hadde en veldig interessant tur. Guiden vår Max var veldig godt lest og organiserte turen fantastisk.