Roma
Billetter til attraksjoner og sightseeing

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Roma Billetter til attraksjoner og sightseeing

Hva er andre ting å gjøre enn Billetter til attraksjoner og sightseeing som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Hvilken Roma Billetter til attraksjoner og sightseeing tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 54 338 vurderinger

Ho partecipato alla Visita Guidata con mia figlia (11 år). Sono stata positivamente colpita dall'organizzazione al punto di ritrovo: è stato molto semplice riconoscere le guide e l'accoglienza è stata molto buona. Marzia, la nostra guida, è stata molto disponibile, affascinante, preparata e simpatica. Sono felice di aver scelto di fare una visita guidata perché da sole non avremmo potuto capire né riconoscere nulla né conoscere la storia. ho visto mia figlia molto interessata e felice per un'esperienza che non dimenticheremo.

Fantastisk

Vi satt i kø med taxi.... Da vi ringte kontaktinformasjonen vi hadde, ga de beskjed til guiden om å vente på oss. Vi ble møtt av hyggelig personale. Det eneste vi strevde med var at møtepunktet er ett nivå NED fra der hvor taxi stoppet. Dette var ikke helt tydelig forklart. Omvisningen med guide i liten gruppe var helt super! Anbefales!!

Flott opplevelse

Det er en vanskelig oppgave å kjøre gjennom Vatikanet på en dag, men guiden vår var fantastisk. Det hjalp at det var bare 4 personer i hele gruppen vår også! Jeg kan ikke tro at jeg glemte navnet hennes. Det begynte med et F, hun hadde krøllete hår og var fra Genova !! Fantastisk opplevelse, takk !!!

Helt fantastisk

Guiden vår Luigi var så kunnskapsrik og lidenskapelig opptatt av Vatikanet og kunst - vi lærte så mye av det - helt utmerket - vi er bare så glade for at vi booket det - kan ikke anbefale høyt nok - fantastisk tur, flott guide og til og med husker navn som gjorde det så vennlig.

It was a wonderful tour! We had a very talented guide Maya! She is awesome :)