Roma
Billett til offentlig transport

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Roma Billett til offentlig transport

Hva er andre ting å gjøre enn Billett til offentlig transport som er verdt å besøke i Roma?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Roma er:

Hvilken Roma Billett til offentlig transport tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

5.0 / 5

basert på 1 vurderinger

Museene er fantastiske! ta deg tid og om mulig planlegg mer enn ett besøk. På den andre siden, vær forberedt på for mange besøkende som ikke gir en peanøtt for det de ser på med mindre det er relevant for deres insta. Ta en stor dose tålmodighet med deg. Støyreduserende øretelefoner med kabel for å koble til audioguiden er det beste du kan gjøre for å unngå "kyllingfabrikk-følelsen". med gjeldende mengde blitslys, bedre å besøke dette snart før fargene begynner å falme ut fra billedvev, fresker, malerier osv. La oss håpe at Vatikanet forbyr mobiltelefoner og kameraer i det hele tatt!

Et veldig godt alternativ for folk som aktivt ønsker å besøke Roma, men på nyttårsaften som vi var, måtte vi uansett stå i køene og besøkstallet var veldig stort, så det var ikke mulig å bruke kortet så mye. Hvis du besøker 3 dager eller færre steder, foreslår jeg at du kjøper det samme kortet for 72 timers reiser, noe som er mye billigere. PLUSS ROMA PASS-kort som du faktisk har prioritet på mange attraksjoner.

Roma-passet var vårt pass til to dager med solid nytelse i Roma!

Vi besøkte de historiske stedene i Roma som vi ønsket å. Vår erfaring var ren magi, den eldgamle historien, ofte så spektakulært bevart! Roma er autentisk og en spesiell by. Selv handlegatene er spesielle. Dette var noen berikende og virkelig hyggelige dager i livene våre. Det eneste problemet var at det var alt for kort og absolutt grunn til å returnere!

Bis var veldig punktlig og ren. Vi gikk videre på den andre stasjonen klokken 11:10. Du kan spare deg selv for "personalet" på stedet. Et skilt med “Get your Guide Bus Shuttle” vil ha samme effekt. Billetten kan også skannes av sjåføren. Herren var så opptatt av å chatte at jeg hjalp en annen dame med å løfte kofferten opp på bussen.

Alt gikk bra. Bussholdeplassene kommer etter terminal 3. Alt er beskrevet i detalj i Get your Guide. Vis BILLETTEN din og gå om bord Reisen tar omtrent 50 minutter å komme til Termini stasjon. Returoverføringen fungerte også utmerket. Du går ombord på baksiden av stasjonen.