Legg til datoer
Roma

Arkeologi

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
384 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 384

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 21 688 vurderinger

Dette var et tillegg i siste øyeblikk for meg, og jeg er så glad for at jeg gjorde det. Overføringen til katakombene var praktisk og turen var utmerket. Guiden vår var så kunnskapsrik og hensynsfull til alle medlemmene i gruppen vår. Å se freskene som har ligget under bakken i så mange år var en veldig spesiell begivenhet. Mitt eneste ønske var at det var litt lengre enn den ene timen og at det var noen minutter innebygd for tid i butikken, spesielt siden det ikke var tillatt med bilder, skulle jeg gjerne sett om det var muligheter for å kjøpe noen av deres bilder av denne utrolige siden.

Jeg hadde litt problemer med å finne kontoret da jeg ankom foran Vatikanet (jeg foreslår å sette Opera i stedet for Orp til høyre for klarhetens skyld), men Omnia-passet er definitivt verdt det. Jeg var i stand til å gjøre alle de tilknyttede aktivitetene (busstur, Vatikanmuseet...). Når det gjelder Roma-passet, viste det seg å være helt essensielt. 2 aktiviteter tilbys, rabatt på museumsinngang og spesielt offentlig transport. Jeg var veldig fornøyd med dette passet som jeg anbefaler på det sterkeste. Det er imidlertid nødvendig å finne ut om det for å unngå å gå glipp av fordelene.

Jeg er fra Roma og med familien min har vi vært turister i byen vår. Besøket til Colosseum var vakkert og fremfor alt forklart veldig godt av din guide Rita, som jeg gratulerer til. Besøket var på engelsk og det var perfekt (jeg sleit litt fordi jeg måtte simultanoversette til familien min som ikke snakker engelsk, men det er mitt problem). Jeg anbefaler å legge inn flere guidede turer på italiensk fordi de også vil tiltrekke seg våre medborgere).

Flotte alternativer for alle Vatikanets bygninger. Dessverre går den gule hop on hop off-bussen først fra klokken 10.00, noe som er litt sent og bussholdeplassene har ikke egne skilt. Men når du først har fått taket på det, kan du komme deg rundt i hele byen med den. Veldig vennlig personale!

Veldig bra denne bussen, bare for å finne den når du kommer fra Vatikanet, gå til slottet saint angel og kryss broen. Alle busser har et stoppested her. Vi brukte det begge dager. I tillegg til å forklare byen for oss, tillot det oss å komme oss fordi mye går rundt 15 km per dag