Legg til datoer
Roma

Aktiviteter

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
800 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 800

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

En veldig beskjeden setting, veldig ulik praktisk talt alle Romas svært forseggjorte kirker, men det hjelper å fokusere på musikken. Det er litt av en løpende tilnærming med artister som står i kø for individuelle og noen duetter, men de er dyktige sangere og musikere. Pianisten er veldig flink. En fin smakebit på opera og fin akklimatisering til opera i hyggelige italienske omgivelser. Natten gikk veldig fort og et glass vin, i intervallet, stående like utenfor i den travle, romerske skumringen var veldig hyggelig. Nytt, stilig og oppløftende

Det var en fin måte å oppleve mange originale operastykker fra kjente italienske komponister. En fantastisk forestilling av Roberto, Emilio og Vanessa på et utrolig lite sted inne i en liten kirke. Akustikken var flott! Vi tok datteren vår for første gang for å bli utsatt for en opera, og de lokale utøverne var svært talentfulle!!!

Vi startet oppholdet i Roma med Greenline for å få oversikt og den viktigste informasjonen angående severdigheter. Så så vi på alt i detalj. Jeg anbefaler 48/72 t-billetter fordi du har god service og støtte og er ukomplisert, spesielt med barn når du reiser gjennom Roma.

Veldig godt organisert, selv klokken 05.00 er det en medarbeider fra skyttelteamet ved busstoppet. Har du spørsmål er det raskt svar i chatten. Og hvis bussene er fulle, for eksempel fra flyplassen til Roma, da. den neste vil bli brukt umiddelbart. Ingen lange ventetider.

We where four people together for the course. One of the best experiences we has in Rome. Perfect to do as a couple. Great hosts and a lot to learn. Will recommend!!