Roma Adgangsbilletter

  • Adgangsbilletter
  • Kombinasjonspakker
74 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Ofte stilte spørsmål om Roma

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Roma?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Roma er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Roma?

De beste dagsturene og utfluktene fra Roma er:

Pompeii

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 173 766 vurderinger

Du kan også ganske enkelt kjøpe billetter på stedet i lavsesongen. Ingen køer. Denne multimediareisen bør gjøres i begynnelsen av en ferie i Roma. Reklamen er ganske overdrevet og øker forventningene. Til syvende og sist får du en filmvisning av skapelsen av Roma og deretter vises 4 modeller via lydguide. Men det hele er spektakulært og verdt å se.

Et flott besøk. Passelig med andre besøkende, det ser stort ut men du blir ikke trøtt av å spasere rundt på festningen. Det venter en liten og hyggelig overraskelse rett før du kommer opp på toppen av festningen. Nydelige rom og fantastisk utsikt over Roma og en fantastisk mulighet for bilder av St.Peterskirken.

I fire rom blir bygninger fra fortiden levende igjen takket være flott 3D-teknologi. Lydguiden starter automatisk. Flott for barn i begynnelsen av Roma-turen! I det store kinorommet er det en lengre forestilling om Romas opphav.

Very good guid in the colloseum. Learned a lot the history of Rome, gladiators, the regular citizents and roolers of ancient Rome

Colloseum We didnt visit Roman Forum or Pakatine Hill