Legg til datoer
Ting å gjøre

Roma

Denne 2500 år gamle metropolen byr på utrolige prestasjoner av sivilisasjon, både gamle og moderne.

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 347 116 vurderinger

En veldig beskjeden setting, veldig ulik praktisk talt alle Romas svært forseggjorte kirker, men det hjelper å fokusere på musikken. Det er litt av en løpende tilnærming med artister som står i kø for individuelle og noen duetter, men de er dyktige sangere og musikere. Pianisten er veldig flink. En fin smakebit på opera og fin akklimatisering til opera i hyggelige italienske omgivelser. Natten gikk veldig fort og et glass vin, i intervallet, stående like utenfor i den travle, romerske skumringen var veldig hyggelig. Nytt, stilig og oppløftende

Det var en fin måte å oppleve mange originale operastykker fra kjente italienske komponister. En fantastisk forestilling av Roberto, Emilio og Vanessa på et utrolig lite sted inne i en liten kirke. Akustikken var flott! Vi tok datteren vår for første gang for å bli utsatt for en opera, og de lokale utøverne var svært talentfulle!!!

We where four people together for the course. One of the best experiences we has in Rome. Perfect to do as a couple. Great hosts and a lot to learn. Will recommend!!

It was so easy it almost confused us. Follow the instructions, and you will get in.

Neste gang vil vi ha guide, eller opptak slik i Vatikanet