Legg til datoer

Ting å gjøre Roma

Denne 2500 år gamle metropolen byr på utrolige prestasjoner av sivilisasjon, både gamle og moderne.

Tilgjengelige aktiviteter

801 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 51

Ofte stilte spørsmål om Roma

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Roma?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Roma er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Roma?

De beste dagsturene og utfluktene fra Roma er:

Pompeii

Flere reisetips for Roma

Vil du vite mer om aktiviteter i Roma? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Roma

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 394 364 vurderinger

Dette var fantastisk. Du må like historie og elske gammel stein, men gjør du det så vil du elske turen. Guiden vår Flavia var utrolig dyktig og selv de med lite eller ingen kunnskap på forhånd om romerne fikk utbytte. Hun la inn et par artige detaljer som gjorde at vi som elsker historien om Rom også fikk utbytte. Du får med deg alt det viktigste. Men har man barn bør man tenke seg om. Det tok godt over 3 timer, og det kan bli litt mye for små unger. Husk vann, gode sko og solkrem. Det vil du trenge. Igjen vil jeg skryte av guiden vår Flavia som gjorde at timene bokstavlig fløy av sted.

Hadde hørt litt om stedet, men ingenting hadde forberedet meg på hvor fantastisk dette stedet er. Er du historie interessert så er det virkelig verdt turen. Jeg trodde Peterskirken var stor, men dette anlegget var enormt. Når jeg gikk der prøvde jeg å se for meg stedet for attenhundreår siden! Badet må ha vært praktfullt. Selv ruinene som er igjen er utrolig!

Versailles og dens hager er et fantastisk lite uhell. Jeg kjøpte dagsbilletten og kveldsbilletten samtidig - jeg hadde bare én billett å skrive ut, og faktisk ble kvelden ikke regnet selv om jeg betalte for den måtte betale tilbake inngangen min på stedet // showet er fantastisk, men faktisk dyrere enn forventet

Eksepsjonell tur. Jeg anbefaler. Du kan ikke besøke Roma og gå glipp av Colosseum. Møteplassen med selskapet som leverte tjenesten var utrolig nøyaktig. Guiden var veldig hjelpsom og effektiv i forklaringer. En sann leksjon om stedet. Og det beste...! totalt ingen køer. Det er så verdt det. Seriøst selskap.

Vår guide Hildegard gjorde en god jobb med sin fantastiske kunnskap og klare informasjon.