Rockefeller Center
Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter
New York State COVID-19 Travel Advisory krever at besøkende fra visse stater blir satt i 14 dagers karantene. Hvis du reiser til New York fra en av disse statene, må du fylle ut et reisehelse-skjema på nettet.
Kjøp din billett nå

Rockefeller Center: Opplevelser og billetter

Se alle opplevelser i Rockefeller Center

Severdigheter i New York

Se alle 572 billetter og opplevelser

Fem tips for et julebesøk på Rockefeller Center

Rockefeller Center er Manhattan i et art deco-nøtteskall. Enten du er ute etter shopping, fine middager, eller underholdning så finner du det her. "The Rock" er på sitt aller beste i julehøytiden. Her er noen tips for å gjøre besøke ditt helt ultimat.

Se tenningen av juletreet
Foto: Laura Bittner@flickr (CC BY 2.0)

Se tenningen av juletreet

Tenningen av lysene på juletreet er en del av en større sermoni som finner sted den første onsdagen etter Thanksgiving. Du må komme svært tidlig dersom du skal få en plass med god sikt.

Se julefeiringen fra et fugleperspektiv
Foto: Dimitry B.@flickr (CC BY 2.0)

Se julefeiringen fra et fugleperspektiv

Rockefeller Center er så klart ikke den eneste bygningen i New York som er pyntet til jul. Fra Rockefeller Centers utsiktsplattform Top of the Rock, får du en fantastisk panoramautsikt over den julepyntede byen!

Gå på skøyter
Foto: petercruise@flickr (CC BY 2.0)

Gå på skøyter

På skøytebanen Rink at the Rockefeller kan gjennomsnittlig rundt 150 personer kose seg på isen samtidig. Sammenlignet med skøytebaner i andre storbyer er denne ganske liten og intim. Banen er vanligvis åpen fra oktober til april.

Opplev Radio Citys juleforestilling
Foto: jakarachuonyo@flickr (CC BY 2.0)

Opplev Radio Citys juleforestilling

Bli med på en guidet tur til den berømte Radio City Music Hall fra 1930-tallet, og nyt en forestilling fullstappet med amerikanske juletradisjoner. Her faller snøen, det er fyrverkeri på scenen og den legendariske dansegruppen Radio City Rockettes viser frem fantastiske dansenummer!

Ha på deg godt med klær
Foto: Javier Gutierrez Acedo@flickr (CC BY 2.0)

Ha på deg godt med klær

Rockefeller Centers severdigheter involverer en hel del kø og venting. Selv om du tror du har kledd deg godt, så er det lurt å ha med en ekstra genser i sekken i tilfelle du skulle fryse.

Rockefeller Center: Våre tips

Når er det åpent?

Attraksjonene ved Rockefeller Center har ulike åpningstider. utsiktsplattformen er åpen hver dag fra klokken 08.00 til midnatt, men den siste heisen til toppen går klokken 23.00. Noen av attraksjonene har åpent i vanlig kontortid, mens andre tilpasser åpningstidene sine til ulike store arrangementer. Det er lurt å sjekke åpningstidene til de attraksjonene du vil se før du drar.

Hvordan kommer man seg hit?

Ta tog B, D, F eller M til stasjonen 47-50th Street Rockefeller Center.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Top of the Rock er åpent hver dag fra kl. 08.00 til midnatt, andre attraksjoner har varierende åpningstider.
 • Pris
  Voksenbilletter til Top of the Rock koster 30 USD, en omvisning koster 20 USD. Du kan også kjøpe en kombinert billett til 42 USD.
 • Behøver jeg en guide?
  Du kan bestille en guidet tur direkte hos Rockefeller Center, eller finne en mer omfattende omvisning som blant annet inkluderer en tur hit.
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta metro B, D, F, eller M til 47-50th Street Rockefeller Center.
 • Flere tips

  • Du kan bestille billetter uten tidsbegrensninger eller velge billetter til en bestemt dato.