Rockefeller Center

Explore the famous complex featured in countless movies, and take in the views from the Top of the Rock.

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Fem tips for et julebesøk på Rockefeller Center

Rockefeller Center er Manhattan i et art deco-nøtteskall. Enten du er ute etter shopping, fine middager, eller underholdning så finner du det her. "The Rock" er på sitt aller beste i julehøytiden. Her er noen tips for å gjøre besøke ditt helt ultimat.

 • Se tenningen av juletreet

  1. Se tenningen av juletreet

  Tenningen av lysene på juletreet er en del av en større sermoni som finner sted den første onsdagen etter Thanksgiving. Du må komme svært tidlig dersom du skal få en plass med god sikt.

 • Se julefeiringen fra et fugleperspektiv

  2. Se julefeiringen fra et fugleperspektiv

  Rockefeller Center er så klart ikke den eneste bygningen i New York som er pyntet til jul. Fra Rockefeller Centers utsiktsplattform Top of the Rock, får du en fantastisk panoramautsikt over den julepyntede byen!

 • Gå på skøyter

  3. Gå på skøyter

  På skøytebanen Rink at the Rockefeller kan gjennomsnittlig rundt 150 personer kose seg på isen samtidig. Sammenlignet med skøytebaner i andre storbyer er denne ganske liten og intim. Banen er vanligvis åpen fra oktober til april.

 • Opplev Radio Citys juleforestilling

  4. Opplev Radio Citys juleforestilling

  Bli med på en guidet tur til den berømte Radio City Music Hall fra 1930-tallet, og nyt en forestilling fullstappet med amerikanske juletradisjoner. Her faller snøen, det er fyrverkeri på scenen og den legendariske dansegruppen Radio City Rockettes viser frem fantastiske dansenummer!

 • Ha på deg godt med klær

  5. Ha på deg godt med klær

  Rockefeller Centers severdigheter involverer en hel del kø og venting. Selv om du tror du har kledd deg godt, så er det lurt å ha med en ekstra genser i sekken i tilfelle du skulle fryse.

Planlegg besøket ditt

 • Når er det åpent?

  Attraksjonene ved Rockefeller Center har ulike åpningstider. utsiktsplattformen er åpen hver dag fra klokken 08.00 til midnatt, men den siste heisen til toppen går klokken 23.00. Noen av attraksjonene har åpent i vanlig kontortid, mens andre tilpasser åpningstidene sine til ulike store arrangementer. Det er lurt å sjekke åpningstidene til de attraksjonene du vil se før du drar.

 • Hvordan kommer man seg hit?

  Ta tog B, D, F eller M til stasjonen 47-50th Street Rockefeller Center.

Praktisk informasjon

 • Når bør man dra dit
  Top of the Rock er åpent hver dag fra kl. 08.00 til midnatt, andre attraksjoner har varierende åpningstider.
 • Pris
  Voksenbilletter til Top of the Rock koster 30 USD, en omvisning koster 20 USD. Du kan også kjøpe en kombinert billett til 42 USD.
 • Behøver jeg en guide?
  Du kan bestille en guidet tur direkte hos Rockefeller Center, eller finne en mer omfattende omvisning som blant annet inkluderer en tur hit.
 • Hvordan komme seg dit?
  Ta metro B, D, F, eller M til 47-50th Street Rockefeller Center.
 • Flere tips

  • Du kan bestille billetter uten tidsbegrensninger eller velge billetter til en bestemt dato.

Flere reisetips for Rockefeller Center

Vil du vite mer om aktiviteter i Rockefeller Center? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Rockefeller Center

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 7 244 vurderinger

Super flott. Imidlertid se nærmere på avgangsdatoene for båten, vi var ikke klar over at de bare dro en gang om dagen klokka 10.30, som vi savnet. For å innløse kupongen din kan du se billettagentene i Times Square. Big Bus kundeservice syntes aldri å ha sin nøyaktige beliggenhet, noe som faktisk ble veldig irriterende. Selv om bussens reiseleder var snille nok til å gi oss et løft for å finne en billettkupong. * Hvis du har et Empire State-byggekort, kan du faktisk ikke innløse billettene dine med agentene, i stedet må du se agenten deres på Madame Tussauds New York, Times Square, i Big Bus line 3. Jeg visste ikke noe av dette så det tok mye tid i byen, men bestillingsdatoen spilte ingen rolle for dem, så vi kunne innløse billettene på en annen dag som var kult, siden vi allerede hadde brukt en hel dag på å ri bussene.

Jeg kjenner allerede New York, men jeg blir aldri lei det er alltid ting å oppdage. NYC explorer passet er best egnet for å besøke NYC, enten for første gang eller ikke.

Fantastisk utsikt!!!

Anbefales! Fungerte veldig fint gjennom Get Yor Guide. Var der en søndag ca kl 12 og da var det lite kø, effektivt og greit hele veien!! Verdt et besøk!!

Det var veldig enkelt å bestille og bruke! Jeg er glad jeg bestilte new york passet!

Vi var der når de åpnet - perfekt! Slapp unna kø. Helt fantastisk utsikt.