Legg til datoer

Monacos klippe

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
10 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Monacos klippe

Vil du vite mer om aktiviteter i Monacos klippe? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Monacos klippe

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 1 910 vurderinger

Turen ble organisert veldig bra av vår guide. Hun kjørte turen tospråklig og alle ble behandlet likt slik at alle kunne forstå hele turen. Dessverre, på grunn av tidene gitt av Get your Guide, var ekskursjonen for kort. For vår del skulle vi gjerne hatt mer tid i den lille landsbyen, på slottet og i Monaco. Parfymeriet kunne vært slettet fra vårt ståsted. Men fortsatt en fantastisk opplevelse.

Mannskapet som håndterer fergen er veldig hyggelige. Turen er ikke så hakkete og utsikten er vakker. Både den gamle havnen i Nice og Monaco har et veldig vakkert perspektiv fra vannet. Jeg mistenker at dette er fordi dette tradisjonelt var en mer vanlig måte å få tilgang til dem på. Absolutt verdt et forsøk.

Irina (stavemåte?) Var flott med 2 av vårt parti. Veldig lærerikt og gir løpende kommentar. Rainer (rettskriving?) Håndterte resten av festen vår, besvarte alle spørsmålene våre og viste oss alle severdighetene. Stor dag ute.

Utmerket båttur til og fra Monaco! Dette var den perfekte måten å dra til Monaco for dagen. Flott personale! Fin båt. Forlot i tide osv. Anbefales på det varmeste!

We got a very smart and funny guide that knew a lot about Nice, Eze and Monaco. An honest and very tourist friendly trip