Legg til datoer

Themsen

Hjertet av London. Spasér langs elven for å se alt fra Tower Bridge til Houses of Parliament.

Flere reisetips for Themsen

Vil du vite mer om aktiviteter i Themsen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Themsen

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 29 230 vurderinger

Jeg var litt bekymret fordi når du bestiller combo, får du enkeltpost med timing for Madame Tussauds, og deretter ber appen deg om å bestille tid separat for London Eye og Sea Life. Og min bekymring var hva om folk sjekker sin eneste tid til Madame Tussauds og ikke tillater andre steder, eller hva om denne enkelt QR-koden bare er for ett sted. Men jeg innså at dette ikke er en bekymring for oss reisende. GetYourGuide har klart det så bra med alle disse partnerne at alt fungerer sømløst. Du trenger bare å vise QR-koden din, de skanner den og du er i gang. Og denne kombinasjonspakken anbefales absolutt, og den sparte meg for mange kroner. Dette er første gang jeg prøvde GetYourGuide, og jeg kommer definitivt til å fortsette å bruke den på mine fremtidige reiser. Og til slutt, deres støtte er veldig nyttig og rask til å svare. Alt i alt, takk GetYourGuide-teamet for å gjøre turen min morsom og enkel!

Vi ankom tidlig på morgenen, hadde et veldig tidlig fly, forlot koffertene våre hos conciergen og denne turen var et supert valg. Hotellet lå ikke langt fra Tower, hvor vi tok buss og kjørte til London Eye, tok en tur, gikk på en båt og gjorde en stor sirkel og dro til Tower og dro for å sjekke inn kl 16.00. Førsteinntrykket kan ikke gjøres to ganger, så jeg kan bare gi råd. Ingen vedlegg til guiden, ingen vedlegg til tiden..

Alt er flott. Med BigBus ser du alt viktig i London, med forklaringer fra lydguiden på språket du foretrekker. I løpet av en dag kan du gå ned og opp så mange ganger du vil. Fra cruiset er det veldig god utsikt og gode bilder. Forklaringen til guiden er på engelsk. Bestill en tidsluke for London Eye med lenken de gir deg når du gjør reservasjonen, slik at du kan ha den før den dagen.

Godt organisert aktivitet london eye/elvecruise/ open top busstur. Personalet hjelpsomme og vennlige. Elvecruise var fantastisk. Personalet var kunnskapsrike og morsomme. Gjorde turen veldig interessant. Vil anbefale på det sterkeste. Hadde en blanding med billettdatoer og kundeservice ordnet det uten problemer. Vel verdt pengene. Hadde en veldig hyggelig dag. Takk til alle.

Med London Pass er alt veldig raskt og enkelt og lar deg se mange ting