Río Peñas Blancas: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

La Fortuna: Wildlife Safari Experience med kajakk

1. La Fortuna: Wildlife Safari Experience med kajakk

Flyt ned med kajakk (tidligere erfaring kreves) og padle det stille vannet i Peñas Blancas-elven. Omgitt av et rikt økosystem, ideelt for å observere aper, fugler, dovendyr, kaimaner, leguaner og forskjellige andre arter. Så vær forberedt på å nyte den tropiske regnskogen Personlig service, små grupper, fleksibel start, dyrelivspotting, barne- og familievennlig. Ikke gå glipp av denne opplevelsen en gang i livet. MERK: Vær oppmerksom på at av sikkerhetsgrunner hvis været, vannnivået og strømmen ikke er tilstrekkelig, vil turen bli gjort på en flåte som guiden kan kontrollere.

La Fortuna: *TOPP* Wildlife Safari Experience by Raft

2. La Fortuna: *TOPP* Wildlife Safari Experience by Raft

Kryss langs den frodige costaricanske villmarken på en flåtetur nedover Peñas Blancas-elven. Bli hentet fra hotellet ditt i La Fortuna og dra til byen La Perla for et eventyr med å oppdage innfødt flora og fauna i et tropisk paradis. Seil alene eller i par i et enkelt tempo for å nyte naturen. La folkemengdene stå bak for noen timer med fred omgitt av natur. Sjåføren din vil bringe deg til La Perla hvor du får en rask sikkerhetsbriefing før du går til elven. De sertifiserte instruktørene hjelper deg med å bli komfortabel med flåten og padlen, så er det på tide å sette i gang. La den milde strømmen føre deg nedover Peñas Blancas og hør fra din guide om det blomstrende dyrelivet som kaller denne skogen sitt hjem. Følg nøye med på elvebredden for å observere brøleaper, fugler, dovendyr, kaimaner, leguaner og mer. Prøv noen lokale øl og fersk frukt for å holde deg energisk i løpet av padlen din. Benytt pausene til å ta noen minneverdige bilder og fokuser på trærne for å få øye på de sky dyrene.

La Fortuna: Wildlife Safari Float med lunsj

3. La Fortuna: Wildlife Safari Float med lunsj

Nyt en avslappende flyte nedover elven Peñas Blancas og få muligheten til å beundre det rike dyrelivet i regionen fra et unikt perspektiv. Etter å ha blitt hentet fra hotellet, ta turen til elven hvor du vil flyte i omtrent 2 timer. Beundre regnskogens tak som vrimler av aper, eller se nærmere på de tropiske fuglene med kikkerten mens du flyter i denne årebåten. Din ekspert naturforsker vil padle mens du slapper av som iguanene som soler seg i nærheten. Etter flyttingen din, dra til en lokal gård og nyt noen deilige snacks og verdenskjent kaffe nylaget av bondens kone før du drar til La Fortuna-fossen. Ved fossen kan du bruke litt tid på å kjøle deg ned i det krystallklare vannet før lunsj serveres. Forsyn deg av en tradisjonell Casado, som består av ris, bønner, salat, potetmos, tortillas, stekt plantain og ditt valg av fisk, kylling, svinekjøtt, biff eller grønnsaker, alt vasket ned med ferskpresset fruktjuice. Bli satt av tilbake på hotellet ditt på slutten av dagen.

Flere reisetips for Río Peñas Blancas

Vil du vite mer om aktiviteter i Río Peñas Blancas? Trykk her for full oversikt