Río Balsa: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra La Fortuna: Zip-Line og Rafting Adventure

1. Fra La Fortuna: Zip-Line og Rafting Adventure

Føl suset av rafting og zip-lining på denne heldagsturen fra La Fortuna. Hold energien oppe i løpet av den actionfylte dagen med gratis snacks og drinker. Nyt autentiske smaker med en fersk lunsj på et landlig gårdshus. Bli hentet fra overnattingsstedet ditt og slapp av på kjøreturen til zipline. Ta på deg utstyret av høy kvalitet og sveve gjennom regnskogen med eksepsjonell utsikt over det lokale fuglelivet. Få hjertet ditt til å pumpe mens du cruiser gjennom strykene i klasse 2-3 på den vakre Balsa-elven på en guidet raftingtur. Stopp ved et fellesgårdshus for et økologisk måltid tilberedt av en lokal familie på en vedovn. Slik til deg den landlige livsstilen i Costa Rica før du returnerer til overnattingsstedet ditt i La Fortuna.

Arenal Volcano Raft og ATV Tour Adventure

2. Arenal Volcano Raft og ATV Tour Adventure

Få den beste eventyrturen i Costa Rica. Start dagen med et smell med vår rafting- og ATV-eventyrkombinasjon i Arenal. Om morgenen vil guiden hente deg på hotellet ditt for eventyret ditt. Etter sikkerhetsinstruksjoner og litt trening er du snart i gang. Du vil føle kraften til La Fortuna-fossen og oppleve skjønnheten til canyon-veggene på din morgen-ATV Quad-tur. Nyt den fantastiske utsikten over Arenal-vulkanen mens du passerer gjennom tropiske plantasjer med banan, papaya, yucca, avokado sammen med sort pepper og frukttrær. Neste stopp, rafting i Rio Balsa. Raftingguiden din vil lære deg alt du trenger å vite og gi deg litt tid til å demonstrere ferdighetene dine før du drar på en actionfylt to timers raftingtur, som slynger seg gjennom hjertet av regnskogen. Kjent for sine morsomme, spennende strykevann, inkludert magnetiske steiner og mudder, og Balsa-elven er en av de beste i området. Ikke glem å nyte den naturlige skjønnheten mellom strykene! Kanskje vil du se en ape eller dovendyr langs ruten. Din guide vil stoppe underveis, slik at du kan hoppe fra bredden eller ta en svømmetur. De vil tilberede fersk tropisk frukt og tilby deg en forfriskende iskald drink. På slutten av turen vil du bli behandlet på en velfortjent costaricansk lunsj.

Costa Rica: Río Balsa halvdags raftingeventyr

3. Costa Rica: Río Balsa halvdags raftingeventyr

Se fantastisk dyreliv og nyt mye moro på dette halvdags raftingeventyret, rett i nærheten av bunnen av Arenal-vulkanen! Perfekt for familier og nybegynnere! Utfordre deg selv mens du padler gjennom morsomme og trygge bølgende stryk med navn som "Congo Loco" og "Rock around the Croc", pluss den utfordrende "Las Dragas"-delen. Deretter leker du deg rundt i rolige elvebassenger i en isolert regnskogelvecanyon. Dine profesjonelle, erfarne tospråklige guider vil gi deg en sikkerhetsprat og padleinstruksjon, redningsvester og hjelmer før du begynner. Du vil se dyreliv inkludert aper, dovendyr og tropiske fugler som fiskeørne, oropendola og tukaner. Denne unike elveturen er den perfekte kombinasjonen av eventyr og natur. Vi kaller dette vår "Whitewater & Wildlife"-tur. Hyggelig for både barn og voksne! Etter nesten 30, morsomme, lettrullende stryk, vil du ha litt deilig frisk frukt og avslutte på vår private take-away for å skifte til dine tørre klær i garderobene våre. Deretter tar vi deg med til et deilig, hjemmelaget, tradisjonelt costaricansk måltid, som garantert vil tilfredsstille!

Rio Balsa: White Water Rafting Adventure

4. Rio Balsa: White Water Rafting Adventure

Reis gjennom den øvre regionen av Rio Balsa akkompagnert av ekspert elveguider og kajakkpadler. Nyt spennende stryk med sjansen til å beundre naturlige underverk. Nyt ferske, lokalt dyrkede tropiske frukter, og stopp for en autentisk økologisk costaricansk lunsj. Lær om dyrking, høsting og produksjon av lokal sjokolade, medisinske planter, frukt og sukkerrør. Spaser gjennom den økologiske gården for å få hele gården til bords-opplevelsen. Trekk ut sukkerrør på tradisjonell måte med hjelp fra guiden din. Kil smaksløkene med et glass ren sukkerrørjuice.

La Fortuna: Rafting klasse II&III på Balsa-elven

5. La Fortuna: Rafting klasse II&III på Balsa-elven

Når vi når balsa-elven kler vi deg opp med utstyret (redningsvest, hjelm og padle) vi tilbyr også en fullstendig sikkerhetsprat for å sikre at du får en trygg opplevelse. Våre guider er tospråklige, sertifiserte og med minimum 10 års erfaring. Etter foredraget trener vi litt, og starter nedstigningen av strykene med 2 timer til nedover en strekning på 10 kilometer med gjennomsnittlig 25 stryk, full av morsomme bølger og store plask. På veien stopper vi for å nyte sesongens frukt som ananas, vannmeloner eller mango, og hviler på et fint sted på elvesiden. Under turen kan du se mangfoldet av dyreliv, samt fantastiske scener med tett vegetasjon og landskap, og vanntemperaturen er perfekt for bading.

La Fortuna: White Water Rafting, Rappel, Zipline og lunsj

6. La Fortuna: White Water Rafting, Rappel, Zipline og lunsj

Raftingturer Beskrivelse: Gjør deg klar til å føle adrenalinet når du plasker gjennom strykene på raftingturen vår! Det kjølige vannet vil sprute mot huden din, og spenningen ved turen vil få deg til å føle deg oppstemt. Mens du padler nedover elven, ta et øyeblikk til å nyte det fantastiske landskapet rundt deg. Du vil se eksotiske dyr som dovendyr, aper, tukaner og leguaner i deres naturlige habitat. Fargene og lydene fra jungelen vil omringe deg, og skape en oppslukende og uforglemmelig opplevelse. Etter ditt spennende raftingeventyr er det på tide å slappe av og forfriske deg med litt tropiske frukter og forfriskende drinker. De søte, saftige smakene av frukten vil friste smaksløkene dine, mens de kalde drikkene vil slukke tørsten og føle deg forynget. Ta en pause fra varmen med en forfriskende svømmetur i det kjølige, klare vannet i elven. Følelsen av vannet mot huden din vil føles forfriskende og oppkvikkende, og vasker bort hverdagens stress. Gjennom hele turen vil våre ekspertguider sørge for din sikkerhet og gi en morsom, engasjerende opplevelse for alle. Du vil føle en følelse av kameratskap med andre sperrer mens dere jobber sammen for å navigere i strykene, og den positive energien og spenningen til gruppen vil få deg til å føle deg oppløftet og tilkoblet. Canyoning turer Beskrivelse: Føl strømmen av spenning og eventyr mens du rappellerer ned fossefall, med den kjølige vanntåken på huden og lyden av brusende vann i ørene. Nyt den fantastiske naturlige skjønnheten til canyon-bekken, med sin frodige vegetasjon og ruvende skogstrær. Hopp inn i naturlig dannede vannbassenger og kjenn spenningen ved å stupe ut i krystallklart vann. Zip line forbi skogtrærne, kjenn vinden i håret og spenningen ved å fly gjennom luften. Gå gjennom regnskogen, fordyp deg i synet og lyden av jungelen og føl en dyp tilknytning til naturen. Opplev totalt 5 rappeler, hvorav 3 går ned gjennom fossefall, og 2 zip-linjer mens du går gjennom canyons bekk, Cacao. Nyt et morsomt og trygt eventyr selv om du ikke har noen tidligere erfaring. Avslutt turen med å føle deg oppløftet, energisk og fullstendig nedsenket i Costa Ricas naturlige skjønnhet.

Mambo-kombinasjonen! Rappel + Raft i Costa Rica

7. Mambo-kombinasjonen! Rappel + Raft i Costa Rica

Kombiner den spennende Lost Canyon Adventures Canyoneering og rafting på vakre Río Balsa for en hel dag med rent adrenalin! Dette er den perfekte blandingen av kløfter, rappelling, whitewater eventyr, dyreliv, bølgende stryk og livlig jungel! The Lost Canyon Adventure er en opplevelse for livet - gå dit svært få har hatt privilegiet å streife rundt! Se for deg selv midt i en tykk regnskog, på toppen av en magisk canyon, full av tropiske fosser med overraskelser hvert trinn av reisen! Du får rappellere, klatre ned og oppleve fantastiske fritt fall. Etterpå kan du ta turen til elven og ri på bølgene i Rio Balsa i omtrent 2,5 timer langs 10 kilometer med frodig costaricansk regnskog. Du avslutter denne morsomme dagen med en deilig lunsj på en sjarmerende, landlig beliggenhet.

Arenal Volcano Raft and Canopy Tour Adventure

8. Arenal Volcano Raft and Canopy Tour Adventure

Doble moroa og spar penger med Wave Expeditions Raft & Canopy Combo-tur. Denne actionfylte duo-kombituren tilbyr maksimal spenning og eventyr. Om morgenen kan du bli hentet på hotellet ditt for zip-line-eventyret ditt. Etter å ha rustet opp og fått sikkerhetsinstruksjoner fra guiden din, vil du oppleve spenningen og moroa mens du går fra tre til tre med regnskogkløften nedenfor. Men moroa stopper ikke her. Neste stopp - Rio Balsa - er kjent for morsomme, spennende klasse II-III-stryk, inkludert "Magnetic Rock" og "Dredges." Din to timer lange raftingtur slynger seg gjennom hjertet av regnskogen langs denne vakre, tropiske elven. Nyt en herlig svømmetur i Balsa-elven. Deretter kan du forfriske deg med frisk tropisk frukt og en kald drink. På slutten av turen kan du nyte en velsmakende costaricansk lunsj. Turen er ren moro, flott for voksne og barn fra 8 år og eldre.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Río Balsa

13 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Río Balsa

Vil du vite mer om aktiviteter i Río Balsa? Trykk her for full oversikt