Rincon de la Vieja National Park: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

La Leona Waterfall Adventure Hike (gruppetur)

1. La Leona Waterfall Adventure Hike (gruppetur)

Utforsk skogen, oppdag fjellformasjoner, kryss vannstrømmer og mer på en guidet eventyrtur fra Liberia. Beundre skjønnheten i det naturlige miljøet og La Leona-fossen under denne utfordrende vandringen. Det er ingen tur i parken, så vær forberedt på en utfordring. Møt guiden din, sett avgårde inn i den tropiske skogen langs elven Blanco. Beundre vannet, som kommer fra den nærliggende vulkanen Rincon de la Vieja. Beundre dyrelivet og plantene. Gå rundt utrolige fjellformasjoner og kryss bekker mens du går. Gå opp små stiger til du kommer helt til slutten av ruten, hvor du vil trekke deg med et tau inne i en enorm canyon i vannet for å komme inn i en stor hule og se La Leona-fossen. Etter å ha kjølt deg ned i La Leonas basseng, dra tilbake til møtepunktet med guiden din.

Liberia: Privat fottur til La Leona-fossen

2. Liberia: Privat fottur til La Leona-fossen

Beundre naturens skjønnhet på en guidet opplevelsestur til La Leona-fossen. Du får guiden din for deg selv på denne private turen. Sett turferdighetene dine på prøve når du krysser elver, fjellformasjoner og stier. Svøm gjennom kløften til fossen. Etter at du har møtt guiden din, blir du kjørt til turens startpunkt. Gå tur i skogen ved siden av elven Blanco som kommer fra vulkanen. Gå rundt utrolige fjellformasjoner, kryss vannstrømmer og gå opp små stiger på vei mot fossen. Helt til slutt kan du trekke deg inn i vannet med et tau for å komme inn i en stor grotte og se La Leona-fossen. Til slutt går dere tilbake til møtestedet sammen med guiden.

Guanacaste: Sensoria Rainforest Walking and Thermals Tour

3. Guanacaste: Sensoria Rainforest Walking and Thermals Tour

Nyt en øko-luksus regnskogopplevelse på Sensoria i den costaricanske regnskogen på Rincon de la Vieja-vulkanen. Gå gjennom den eksotiske jungelen, se den fluorescerende Aguilar-fossen og svøm i Pilon Thermal Pool, før du avslutter besøket med en deilig lunsj med lokale råvarer.  Ved ankomst er guiden din venter på å ta deg med på en vandring gjennom den vakre tropiske regnskogen på den nordlige skråningen av vulkanen Rincon de la Vieja. Stien på 6 km er levende med et levende økosystem, og det er massevis av dyreliv og planter å se underveis.  Føl styrken av den friske vinden kanalisert gjennom canyonen ved Buenos Aires-fossen. Se kontinuerlig rennende ferskvann ved Danta Pool and Waterfall, en naturlig magnet for dyreliv som ofte kan sees drikke og bade her. Gå til Aguilar Pool and Waterfall, rik på silisium som dekker elvesteinene i et glatt hvitt lag. Solens refleksjon produserer en magisk fluorescerende blå farge som er vanskelig å motstå.  Utforsk det praktfulle Jicara-bassenget og Foss, oppkalt etter et veldig spesielt tre - Jicaro de Danto. Dette unike treet er endemisk for fjellkjedene Guanacaste og Tilaran, og frukten som ser ut som gigantiske pickles er elsket av tapirer og flaggermus. Ta en dukkert i det varme, helbredende vulkanske vannet i Pilon Thermal Pool. Disse vannet er viden kjent for sine helbredende og nærende egenskaper for hud og hår.  Hvis været tillater det, kan guiden din ta deg til kalesjen til Rincon de la Vieja nasjonalpark, hvor du på en klar dag kan se innsjøen Nicaragua og den majestetiske vulkanen Rincón de la Vieja. Avslutt regnskogsopplevelsen med lunsj. Velg fra en meny som tilbyr veganske, vegetariske, glutenfrie og altetende alternativer. Nyt deilig costaricansk kaffe etterpå sammen med lokale søtsaker.

Rincon de la Vieja nasjonalpark: Naturlig vulkanspa

4. Rincon de la Vieja nasjonalpark: Naturlig vulkanspa

Nyt de foryngende effektene av et naturlig spa på den vidstrakte ranchen til Hotel Hacienda Guachipelin. Bruk litt tid på termo-mineralvann som strømmer rett fra vulkanske kilder. Behandle huden din i en vedvarmet badstue, vulkanske gjørmebad og romtemperaturbassenger. Mens du slapper av i utendørsbassengene, se etter aper, Blue Morpho-sommerfugler og annet dyreliv i den tilstøtende skogen.

Rincón de la Vieja: En-dagers naturtur

5. Rincón de la Vieja: En-dagers naturtur

Opplev den naturlige skjønnheten i Costa Rica på en en-dagers naturtur i Rincon de la Vieja nasjonalpark. Gå Las Pailas-stien i parken for å oppdage den rå naturen og det fantastiske dyrelivet. Med en tospråklig naturforsker kan du gå den 3,5 kilometer lange sirkulære stien gjennom den tropiske skogen for å nyte den beste utsikten over vulkanen. Gå til miradoren for å se vulkanene Rincón de la Vieja og Santa María, og videre til Stillehavet. Trekk til en fantastisk foss som går ned i et vakkert himmelblått basseng. Stopp her for en avkjølende svømmetur, eller for å nyte de vakre omgivelsene. Etterpå kan du forynge deg selv i Rio Negro Hot Springs og Mud Baths. Kvel huden din i oppvarmet vulkansk leire, og vask den deretter av i den kalde elven før du hopper tilbake i de varme bassengene. Avslutt turen med en deilig lunsjbuffé på La Hacienda Restaurant.

Guanacaste: Inngangsbillett til Sensoria Rainforest Thermal Pools

6. Guanacaste: Inngangsbillett til Sensoria Rainforest Thermal Pools

Oppdag alle sensasjonene som vår luksusopplevelse har å tilby, omgitt av de imponerende regnskogene og deres gigantiske trær nær vulkanen Rincón de la Vieja. Gjenoppdag betydningen av avslapning mens du lever luksusopplevelsen i våre termiske bassenger som vekker følelsene til alle sansene, forestill deg at du nyter skogens skatter, mens du lærer om underverkene som skogens løv skjuler og dens tusenvis av hemmeligheter sammen med våre sertifiserte guider som vil garantere en opplevelse av kunnskap, eventyr og kontakt med naturen. En eksklusiv opplevelse som begynner med en imponerende utsikt over regnskogen fra plattformen vår, her vil du kunne se det enorme i Sensoria fra det høyeste punktet, med utsikt over Nicaraguasjøen og vår mest kjente nabo, vulkanen Rincón de la Vieja. Fortsett å dra nytte av opplevelsen med en spasertur gjennom stiene våre for å utforske de uforlignelige fossefallene med himmelvann som krysser de 100 hektarene av dette naturlige paradiset, vi snakker om de majestetiske fossene, Buenos Aires og Aguilar. Tren kropp og sinn nedsenket i skogens ro og dens verden av lyder, mens du går de 4 mil med stier som tar deg til å nyte de forskjellige bassengene som Sensoria tilbyr til alle sine besøkende. Inngangsbilletten din inkluderer ikke bare tilgang til fem av våre termiske bassenger, men også den uslåelige muligheten til å nyte det romantiske privatlivet til luksusbassenget vårt: Sanum Per Aqua Pool. Salong med en på forespørsel butler, omgitt av uberørt regnskog; mens du nyter deg selv i et termisk basseng og masserer kroppen med en vannstråle. Nyt våre ostefat og vårt utvalg av vin; mens du slapper av i regnskogen. Før slutten av turen kan du nyte lunsj i hovedhuset vårt og glede deg selv med vår spesielle service.

Liberia: One Day Waterfalls Expedition og buffélunsj

7. Liberia: One Day Waterfalls Expedition og buffélunsj

Se de første Chorreras-fossene, to side-ved-side-fossefall som fosser inn i et vakkert himmelblått mineralvannsbasseng, perfekt for en forfriskende svømmetur. Gå 30 minutter på skogsstier for å komme til fossen, nyt det pittoreske landskapet i den tørre tropiske skogen og se ethvert dyreliv underveis. Utforsk den grunne canyonen av vulkanske steinringer fossene og bassenget, og skape en intim og privat tropisk oase. Ved Victoria-fossen faller fossen 115 fot (35 meter) ned i Rio Negro (Black River). Den omkringliggende canyonen har unik vegetasjon og topografi, og du kan svømme i det krystallklare bassenget ved fossens base. Fortsett videre i Rincon de la Vieja nasjonalpark der Oropendola-fossen stuper imponerende 25 meter ned til et glitrende turkis basseng. Den vakre frodige kløften i Rio Blanco (White River) gjør en pittoresk tropisk oase perfekt for en forfriskende svømmetur. Ved Rio Negro varme kilder og fossefall, kombiner 3 vakre skjulte fosser og avslappende, vulkanske varme kilder, oppvarmet naturlig av vulkanen Rincon de la Vieja – den største og mest aktive vulkanen i Guanacaste, Costa Rica. Turen avsluttes med en deilig lunsjbuffé.

Guanacaste: Sensoria termiske bassenger i Rincon de la Vieja

8. Guanacaste: Sensoria termiske bassenger i Rincon de la Vieja

Legg ut på en avslappende tur til de termiske bassengene i Sensoria Land of Senses og Magical Rainforest i Alajuela-provinsen. Gå gjennom den frodige regnskogen og opplev det helbredende vannet i en kald og varm vår. Lunsj, inngangsavgifter og en tospråklig reiseleder er inkludert i turen. Blant grøntområdet i Rincon de la Vieja nasjonalpark, ankommer du Sensoria, kjent som sanselandet og den magiske regnskogen. Møt guiden din og nyt en velkomstdrink før du griper en spaserstokk og begir deg ut i skogen. Inngangsbilletten din inkluderer ikke bare tilgang til de naturlige termiske bassengene, men også til Buenos Aires-fossen, Aguilar-fossen og observasjonsplattformen, så du har mye å se mens du tilbringer tid i Sensoria. Ta først veien til et pittoresk sted oppkalt etter et veldig spesielt tre, Jícaro Danto (Parmentiera varelii). Dette unike treet er endemisk for fjellkjedene Guanacaste og Tilarán, noe som betyr at det ikke finnes noe annet sted i verden. Ta deretter en dukkert i varmt, helbredende vulkansk vann. Flytt bort med kalesjen over og frisk opp ånden mens du beundrer den omkringliggende skogen. Føl varmen fra det nærende, hypotermiske vannet og finn ly under en hengende ranch eller masser kroppen din med en regnskogdusj. Opplev et unikt naturlig basseng med marmorgulv som samler helbredende vann fra to forskjellige kilder: en kald og en varm. Før slutten av turen kan du nyte lunsj (valg av kyllingwrap, vegetarisk wrap, glutenfri salat eller ris med kylling).

Guanacaste: 3-i-1 Rincon de la Vieja Park Nature Day Pass

9. Guanacaste: 3-i-1 Rincon de la Vieja Park Nature Day Pass

Nyt et heldags naturpass til Rincon de la Vieja nasjonalpark og nyt alt den har å tilby, inkludert dyreliv og planter, en vulkan og vakre naturlandskap. Utforsk parken med denne heldags attraksjonsbilletten. Ta en fantastisk naturtur i Guanacaste, Costa Rica med en-dagers Nature Pass. Dra nytte av fordelene ved en kombinasjonstur, og opplev fantastisk natur og dyreliv, fantastisk vulkansk aktivitet og den naturskjønne storheten til vulkanen Rincon de la Vieja. Oppdag eksotisk dyreliv på den fantastiske Las Pailas-stien i Rincon de la Vieja nasjonalpark. Spaser rundt Oropendola-fossen og stup ned i det fantastiske blå bassenget for å forfriske deg selv. Forbered deg på å nyte de varme kildene og de beroligende vulkanske gjørmebadene etter å ha svømmet i fossene, og slapp av i den fredelige atmosfæren. Smak på en deilig lunsjbuffé på Hacienda Guachipelin Restaurant som en del av eventyret ditt.

Miravalles Adventure Combo

10. Miravalles Adventure Combo

Miravalles ligger i en overgangs tropisk skog, det er nær feriestedene dette er en tur som passer for alle aldre inkluderer: ridning eller traktor med vogntransport, hengebroer, fossefall, fottur i et sekundært krater hvor du vil observere den virkelige vulkanske aktiviteten, badstue, vulkansk gjørmebad, varme kilder, i denne turen stopper vi ved Llanos de Cortez-fossen hvor du vil ha muligheten til å svømme og nyte vannet. vis deg vår kultur, skikker og tradisjoner og bli forelsket i dette paradiset.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Rincon de la Vieja National Park

Alle aktiviteter

22 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Flere reisetips for Rincon de la Vieja National Park

Vil du vite mer om aktiviteter i Rincon de la Vieja National Park? Trykk her for full oversikt