Legg til datoer

Riksdagen

Tysklands 2. mest populære severdighet er kjent for sin rike historiske arv og berømte glasskuppel.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Hopp-på hopp-av-turer
89 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 89

Flere reisetips for Riksdagen

Vil du vite mer om aktiviteter i Riksdagen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Riksdagen

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 38 515 vurderinger

Enkelt å kjøpe billetter på nett - enten ta med deg en utskrift eller lagre den på mobilen. Lett å finne avgangspunkt - T-bane i nærheten. Punktlig avgang. Super hyggelig, hjelpsomt personale. Lydguide på alle større språk inkludert i prisen. Nøye gjennomgang av 2 eller 3 G-reglene i Corona-tider!! Veldig sikker!! Informasjon: for hvert syn, tilstrekkelige forklaringer for et første bekjentskap. Hvis været samarbeider - sett deg definitivt ovenpå. Absolutt anbefalt.

Jeg vil anbefale å komme en halvtime tidligere og sørge for at du venter på rett sted, for det er forskjellige hentesteder for forskjellige selskaper. Du vil da stå i kø og først kommer først får foretrukket sete. Hvis du vil at den guidede turen skal være på et spesifikt språk, må du aktivt be om hodesettet før begynnelsen av turen, for det er ingen som bare vil tilby deg det alternativet lol. Selve turen var så gøy. Anbefalt.

Alt gikk knirkefritt - de ansatte var veldig høflige og svarte på spørsmål kompetent og på en vennlig måte. Du kunne alltid gå av og på på holdeplassene, noe som var veldig praktisk for oss som var i Berlin for første gang. En klar anbefaling fra oss!

En flott mulighet til å se alt det mest interessante, spesielt hvis du er i Berlin for en dag. Jeg likte det. Sjåførene og ansatte ved bussen i begynnelsen av rutestoppene er veldig hyggelige og profesjonelle. Jeg anbefaler det til alle.

Hyggelig og avslappet aktivitet som lar deg se byen fra et annet perspektiv og treffer mange store attraksjoner.