Riksdagen

Tysklands 2. mest populære severdighet er kjent for sin rike historiske arv og berømte glasskuppel.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Andre opplevelser
87 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Flere reisetips for Riksdagen

Vil du vite mer om aktiviteter i Riksdagen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Riksdagen

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 50 037 vurderinger

Vi likte virkelig hop on hop off-turen! Alle de viktige stoppestedene var der, og det er en god måte å utforske Berlin på en dag. Vi gikk av på holdeplassene som var interessante for oss og tok deretter neste buss. Vi så de andre tingene fra bussen og alt ble forklart veldig bra og audioguide-høyttalerne gjorde det heller ikke kjedelig. Vi kan bare anbefale turen. Vi var ute hele dagen og sovnet om natten

Busstur er til kl 17.00. Jeg kom for sent til hele turen, men klarte å ri en stor del. Sjåføren var høflig og hjelpsom. Det var mitt andre besøk i Berlin, men tok likevel en hopp-på-hopp-av-buss for å ta en ny titt. Fra toppetasjen på bussen fikk jeg en original utsikt over alt det vakre som ble kjørt forbi. Guiden hadde veldig interessante historier om det på godt forståelig tysk og engelsk. Anbefalt!

Fantastisk tur. Men var litt uoversiktlig hvilke busser som hørte til bussturen. Er ett samarbeid mellom stromma og big buss. Står en liten lapp nede ved døren om hvilken buss man kan ta. Perfekt for de som ønsker en tur gjennom Berlin. Ps musikken i høretelefonene var ikke noe for meg :)

Meget vennlig personale på møtepunktet, alt ble forklart til oss i detalj. Under bussturen ble alt verdt å vite om severdighetene i Berlin forklart via en lydguide. TOPP alltid glad.

Our guide Jim from Minnesota was exceptionally prepared and very knowledgeable.