Legg til datoer

Rijksmuseum

Beundre verk av Rembrandt, Vermeer og andre gamle mestere fra den nederlandske gullalderen.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Private omvisninger
  • Vannaktiviteter
43 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 3

Flere reisetips for Rijksmuseum

Vil du vite mer om aktiviteter i Rijksmuseum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Rijksmuseum

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 13 776 vurderinger

Veldig bra ... alle som kan sykle kan gjøre det. Informasjonen er godt blandet. . Ikke bare historisk... men også noen andre ting... datteren vår syntes det var bra også og man kan se mye mer enn til fots... Ritualdistriktet blir nok ikke kjørt gjennom lenger, det bør du ta ut av beskrivelsen. Det var en liten gruppe på 6 personer... veldig hyggelig guide!!!! Perfekt for oss!!! Mange takk

Amsterdam City Card var definitivt verdt det. Vi brukte trikk og metro for å komme raskere mellom de fjernere destinasjonene. Vi klarte egentlig ikke alle de inkluderte attraksjonene på 5 dager :-) Å bestille tidsluker online uten å kjøpe billetter var litt komplisert for noen museer osv. Vi ville bestille City Card igjen for vårt neste besøk til Amsterdam!

En må se for å fullt ut sette pris på det nederlandske gyldne århundre. En hel etasje, den andre, er dedikert til det syttende århundres rikdom, bestående av hele samlinger av keramikk, dyrebare gjenstander, møbler og malerier av de viktigste flamske malerne som Rembrandt og Vermeer. Kort sagt, for enhver smak så jeg gjentar absolutt må se.

Optimal tilgjengelighet med trikk. Museumplein stopp. Fint museum med mange interessante utstillinger, spesielt vakre malerier av Rembrandt som er verdt å se! Det er best å planlegge et besøk om morgenen, museet blir veldig overfylt fra middag!

Det var et godt alternativ til hop on hop off-turene. Det var også veldig avslappende og forklaringene er tilgjengelige på mange språk