Legg til datoer

Rijksmuseum

Beundre verk av Rembrandt, Vermeer og andre gamle mestere fra den nederlandske gullalderen.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Bykort
  • Vannaktiviteter
32 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 32

Flere reisetips for Rijksmuseum

Vil du vite mer om aktiviteter i Rijksmuseum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Rijksmuseum

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 24 043 vurderinger

Det var veldig hyggelig, båten var behagelig og ren. Ruten var interessant. Jeg ville foretrukket en live forteller, men den innspilte fortellingen via hodetelefonene var fin. Råd til de som bestiller: Dra i skumringen, slik at du kan se husene rundt kanalene og noen av stedene før det blir mørkt, men fortsatt nyte lysene når det blir mørkere.

En må se for å fullt ut sette pris på det nederlandske gyldne århundre. En hel etasje, den andre, er dedikert til det syttende århundres rikdom, bestående av hele samlinger av keramikk, dyrebare gjenstander, møbler og malerier av de viktigste flamske malerne som Rembrandt og Vermeer. Kort sagt, for enhver smak så jeg gjentar absolutt må se.

Damen ved museets billettskranke klarte ikke å skanne koden, men hun var veldig vennlig og sa med en gang at det måtte være enheten hennes. Jeg videresendte billettbekreftelsen til en offisiell museums-e-postadresse, og det løste det. Skipet hadde ingen problemer i det hele tatt.

Optimal tilgjengelighet med trikk. Museumplein stopp. Fint museum med mange interessante utstillinger, spesielt vakre malerier av Rembrandt som er verdt å se! Det er best å planlegge et besøk om morgenen, museet blir veldig overfylt fra middag!

Fantastisk. Opplevelsen svarte virkelig til forventningene.