Våre mest anbefalte ting å gjøre i Rhodos

Rhodos: Hurtigbåttur til Symi med tid til å utforske på egen hånd

1. Rhodos: Hurtigbåttur til Symi med tid til å utforske på egen hånd

Beundre utsikten over Rhodos og Symi fra vannet på denne hurtigbåtturen mellom disse to stedene. Ha god tid i Symi til å shoppe, prøve lokal mat og ta bilder av de fargerike husene før du returnerer med hurtigbåt til Rhodos Hopp om bord på den nye hurtigbåten i Kolona havn. Nyt litt sol på utedekket, eller kjøl deg ned på det lukkede dekket med klimaanlegg mens du nyter utsikten over Rhodos slottsmurer, minaretene i gamlebyen, middelalderklokken og Marineporten. Dra fra Rhodos og få et glimt av det 46 meter høye Naillac-tårnet på venstre hånd, vindmøllene på Rhodos, Saint Nicholas-festningen og Rhodos akvarium.  Kom til Symi-bukten, hvor du kan spionere på byen Symi som er bygget i amfiteater. Se de fargerike, nyklassisistiske husene som speiler seg i det klare havet. Gå av og ha over 3 timer til å nyte sjarmen til denne øya før du returnerer til Rhodos. 

Rhodos: Ancient Lindos Acropolis Vanlig inngangsbillett

2. Rhodos: Ancient Lindos Acropolis Vanlig inngangsbillett

Unngå køene ved billettkontoret med denne hopp over køen-inngangsbilletten og avdekk den eldgamle historien til Lindos Akropolis på Rhodos. Velg å legge til en valgfri lydguide til opplevelsen din og hør fascinerende historier om nettstedet fortalt av profesjonelle guider. Under besøket ditt vil du forstå hvorfor Akropolis i Lindos er ansett for å være det mest imponerende arkeologiske stedet på Rhodos. De arkeologiske levningene som er funnet på den og rundt bakken er et bevis på rikdommen til den gamle byen. Vandre rundt på alle sider av bakken og få noen fantastiske utsikter, som avslører et dramatisk naturlandskap og den pittoreske skjønnheten til den moderne byen. Bruk så mye tid du trenger for å utforske siden. Utforsk den store doriske hellenistiske Stoa og slottet til ridderne av St. John. Ta deg til toppen av Lindos Akropolis, hvor du finner ruinene av Athena Lindia-tempelet.

Rhodos: Høyhastighetsbåt til øya Symi og St George's Bay

3. Rhodos: Høyhastighetsbåt til øya Symi og St George's Bay

Dra med en høyhastighetsbåt øya Symi, en av de vakreste øyene i Dodekanesene, midt ute i det knallblå Egeerhavet. Nyt en hurtigbåttjeneste som gir deg mer tid til å utforske øya. Underveis stopper du for å bade ved Saint George's Bay. Start høyhastighetscruiset ditt i Mandraki havn og kjør mot Symi. Ved ankomst kan du beundre det turkisblå vannet i fiskehavnen, de pastellfargede, nyklassisistiske bygningene som rammer inn bukten, og de fargerike kirkekuplene spredt rundt i landskapet. Gå av båten på Symi og nyt cirka 3 timer for å utforske fiskerlandsbyen på egen hånd. Spis lunsj på en av de mange tradisjonelle tavernaene (på din regning), eller bad i det glitrende havet. Dra fra Symi og beundre utsikten til kysten, mens du seiler over Saint George's Bay. Stopp for en dukkert i det krystallklare vannet eller nyt solskinnet på dekk, før du returnerer til Rhodos.

Rhodos: Busstur til Lindos og Seven Springs

4. Rhodos: Busstur til Lindos og Seven Springs

Først besøker du Seven Springs (Epta Piges), som byr på et kjølig, magisk landskap i en ekte oase i det grønne. Vannet strømmer ut av kildene året rundt, og ender opp i en liten innsjø. Du kan komme til sjøen ved å gå gjennom en smal tunnel. Det andre stoppet etter Seven Springs er Lindos, som er det mest populære sightseeingmålet på Rhodos. Oppdag stedets sjarmerende atmosfære, hyggelige innbyggere og flotte sandstrender. Under det 3 timer lange oppholdet i Lindos kan du utforske landsbyen, ved å vandre gjennom de smale gatene med herlige suvenirbutikker, kafeer og restauranter. Hvis du foretrekker gamle og historiske områder, er et besøk til Akropolis er et must. Utsikten fra toppen er fantastisk.

Rhodos: Hop-on Hop-off sightseeingtur med buss

5. Rhodos: Hop-on Hop-off sightseeingtur med buss

Lær om den gamle historien på Rhodos på en hopp på hopp av-busstur til de gamle områdene og topp-attraksjonene. Besøk 12 av byens viktigste områder og gå gjerne av og på bussen på hvert av disse stedene. Du gå på og av så mange ganger du vil på den 1 times lange rundturen. Utforsk steder som Elli-stranden og akvariet, der du kan komme nært på det marine livet i Middelhavet, fra delfiner og seler til havskilpadder og haier. Du kan også stoppe ved regjeringsbygningene, eller handle til du stuper i det kommersielle sentrum, deretter kan du besøke gamlebyen og området der statuen av Colossus stod. Hopp av ved stormesterens palass for å beundre den middelalderske arkitekturen, før du setter kursen mot det arkeologiske museet fra Rhodos og naboøyene. Beundre panoramautsikt over Monte Smith Hill og oppdag over 2,000 år med historie ved Akropolis, Apollo-tempelet og det gamle stadion og teater. Med billetten kan du stoppe når som helst for å se attraksjonene du er mest interessert i.

Fra Rhodos: Heldagstur med båt til Marmaris

6. Fra Rhodos: Heldagstur med båt til Marmaris

Gå om bord på båten i turisthavnen på Rhodos og kryss Egeerhavet til den magiske badebyen Marmaris. Oppdag hvordan Marmaris har utviklet seg fra en liten fiskerlandsby til et populært feriested, med mange restauranter, barer, butikker og en travel marina. Utforsk i ditt eget tempo og bruk tiden til å besøke middelalderborgen på høyden. Spaser rundt i gamlebyen for å se tradisjonelle hus og besøke et museum med arkeologiske funn fra Knidos, Datça og forskjellige skipsvrak. Prøv det lokale kjøkkenet eller gå til basaren for å kjøpe krydder, tradisjonelle kunstverk og søtsaker. Ta en valgfri shoppingtur i Marmaris med buss. Nyt en spasertur langs strandpromenaden og bad i den avkjølende lagunen, langs den 10 km lange stranden før båtturen tilbake til Rhodos.

Rhodos: Alt-inkludert dagscruise med grillmat og ubegrensede drikkevarer

7. Rhodos: Alt-inkludert dagscruise med grillmat og ubegrensede drikkevarer

Opplev vakre Rhodos på et dagscruise om bord på «Aphrodite Duchess». Nyt en seilas på en romslig båt med solsenger, bading og snorkling, samt fri bar med ubegrenset drikke. Start dagen med smultringer og iskaffe.  Nyt en pølse i brød til brunsj, etterfulgt av en tradisjonell gresk grillmatbuffé til lunsj. Du stopper blant annet ved Kallithea-kildene og Traganou-grottene. Til slutt besøker du Anthony Quinn Bay, som byr på et rikt undervannsliv.  Skap uforglemmelige minner og nyt en dag med avslapning og moro. Dra nytte av fri bar med ubegrenset mengde iskaffe, øl, hvitvin og brus. Du returnerer til Mandraki havn kl. 16:00. 

Rhodos: Dagstur i sommerfugldalen og Seven Springs Valley

8. Rhodos: Dagstur i sommerfugldalen og Seven Springs Valley

Fordyp deg i Rhodes Islands naturlige attraksjoner på en dagstur til sommerfuglenes dal og Seven Springs Valley. Nyt nok tid til å utforske på egen hånd, spise på restauranten, ta bilder og gå en tur langs stiene. Slapp av mens transporten er tatt vare på for deg. Klatr ombord på den komfortable bussen på Rhodos og slapp av mens du blir ført bort til ditt første stopp: Sommerfuglenes dal. Nyt 2 timer til å utforske på egen hånd. Observer Panaxia Quatripunktaria-sommerfuglene mens du spaserer langs de rustikke stiene som vever ved siden av Pelekanos-elven. Når du utforsker, kan du ta bilder ved siden av fossene og trebroene. Forbedre opplevelsen din ved å besøke det lille naturhistoriske museet eller gå på fottur til toppen av dalen for å nyte noen flotte panoramautsikter ved siden av Kalopetra-klosteret. Nyt de fantastiske fotomulighetene. Kjør deretter gjennom det naturskjønne landskapet til østkysten. Bruk 1 time og 45 minutter på å utforske den magiske Valley of Seven Springs, nyt grøntområdet og det nydelige klimaet. Hvil i utendørskafé-restauranten med utsikt over de klare kildene. Beundre de enorme platan- og furutrærene. Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du gå gjennom en unik smal tunnel for å nå en kunstig innsjø med en imponerende demning og en foss. Til slutt, gå tilbake til bussen for reisen tilbake til hentestedet ditt på Rhodos.

Fra Rhodos by: Dagstur til Lindos

9. Fra Rhodos by: Dagstur til Lindos

Gled deg over transport du ikke trenger å bekymre deg for fra Rhodos by, Ixia eller Ialyssos, og beundre de typiske landsbyene og vakre landskapene på denne 1-timers kjøreturen til Lindos. Bli sluppet av ved en sentral parkeringsplass når du kommer fram, og fra der kan du spasere til torget i landsbyen på 5 minutter eller ta en buss og komme fram på bare 2 minutter. Her kan du kose deg med over 4 timer på egen hånd, som du kan bruke på hva du vil. Dra til høyden og se ruinene fra tempelet til Athena Lindia, eller slapp av på sandstranden. Nyt forfriskninger i kafeene og restaurantene, eller kjøp gaver i de søte butikkene. Returner til parkeringsplassen kl. 15:00, for returreisen til Rhodos, Ixia og Ialyssos.

Rhodos: Sunset Cruise med gresk BBQ og ubegrenset drikke

10. Rhodos: Sunset Cruise med gresk BBQ og ubegrenset drikke

Start ditt avslappende solnedgangscruise fra Mandraki Harbour, hvor du drar til Kalithea Springs for en svømmetur og for å slappe av. Du vil også få sjansen til å ta en svømmetur i det krystallklare vannet eller bare slappe av på båten og nyte utsikten. Nyt den åpne baren, som tilbyr ubegrensede frosne cocktailer om dagen, øl, vin eller brus, og snacks på en gresk BBQ mens du nyter den fantastiske utsikten og solnedgangen. Båten vil gå tilbake til Mandraki havn akkurat når solen forsvinner fra horisonten.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Rhodos
Ta en tur tilbake til oldtiden, når du utforsker strender, palasser og alt i mellom på denne øya.

Alle aktiviteter

190 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Rhodos

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Rhodos

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Rhodos?

Flere reisetips for Rhodos

Vil du vite mer om aktiviteter i Rhodos? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Rhodos

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 9 361 vurderinger

Det var i grunnen bare en transporttjeneste til destinasjonen vi ønsket å se. Vi kom til møtestedet i tide og fant ikke bussen vår, etter en stund på jakt etter den og lurt rundt ringte mannen min nummeret på bekreftelsesmailen vår. Vi fikk svar med en gang, den bussen kom den bare kjørte bak. Så jeg vil si at det var akkurat det vi trengte, god pris, god kundeservice. Mitt råd er å ha all informasjon og telefonnumre med deg. Generelt flott overføring.

Behagelig og sikker transport. Marmaris var bedre enn forventet. Ingen innpåslitne selgere og veldig fin by. Det var inkludert busstur med guide til forskjellige severdigheter: korte stopp hos gullsmed, turkish delight fabrikk og utsiktspunkt, før man ble satt av i sentrum og hadde resten av dagen til egne aktiviteter.

Quick and comfortable transport. The transport felt safe and the crew was professional. Wonderful experience at St. George’s Bay. Symi was very idyllic. I recommend you to bring a jacket because of the wind during the boat trip

Bussjåføren vår Pablo var utmerket og en veldig komfortabel buss med Manos Going. Ved ankomst har du mye å gå til Lindos, og også hvis du skal opp til Akropolis, må du stå i kø en stund med mindre du kjøper billetter online.

Wonderful experience in beautiful surroundings. We visited beaches, bays and sea caves and got to swim and snorkel. The team was friendly, competent and took care of our safety. They served us greek lunch