Våre mest anbefalte ting å gjøre i Rhodos by

Rhodos: Hurtigbåttur til Symi med tid til å utforske på egen hånd

1. Rhodos: Hurtigbåttur til Symi med tid til å utforske på egen hånd

Beundre utsikten over Rhodos og Symi fra vannet på denne hurtigbåtturen mellom disse to stedene. Ha god tid i Symi til å shoppe, prøve lokal mat og ta bilder av de fargerike husene før du returnerer med hurtigbåt til Rhodos Hopp om bord på den nye hurtigbåten i Kolona havn. Nyt litt sol på utedekket, eller kjøl deg ned på det lukkede dekket med klimaanlegg mens du nyter utsikten over Rhodos slottsmurer, minaretene i gamlebyen, middelalderklokken og Marineporten. Dra fra Rhodos og få et glimt av det 46 meter høye Naillac-tårnet på venstre hånd, vindmøllene på Rhodos, Saint Nicholas-festningen og Rhodos akvarium.  Kom til Symi-bukten, hvor du kan spionere på byen Symi som er bygget i amfiteater. Se de fargerike, nyklassisistiske husene som speiler seg i det klare havet. Gå av og ha over 3 timer til å nyte sjarmen til denne øya før du returnerer til Rhodos. 

Rhodos: Høyhastighetsbåt til øya Symi og St George's Bay

2. Rhodos: Høyhastighetsbåt til øya Symi og St George's Bay

Dra med en høyhastighetsbåt øya Symi, en av de vakreste øyene i Dodekanesene, midt ute i det knallblå Egeerhavet. Nyt en hurtigbåttjeneste som gir deg mer tid til å utforske øya. Underveis stopper du for å bade ved Saint George's Bay. Start høyhastighetscruiset ditt i Mandraki havn og kjør mot Symi. Ved ankomst kan du beundre det turkisblå vannet i fiskehavnen, de pastellfargede, nyklassisistiske bygningene som rammer inn bukten, og de fargerike kirkekuplene spredt rundt i landskapet. Gå av båten på Symi og nyt cirka 3 timer for å utforske fiskerlandsbyen på egen hånd. Spis lunsj på en av de mange tradisjonelle tavernaene (på din regning), eller bad i det glitrende havet. Dra fra Symi og beundre utsikten til kysten, mens du seiler over Saint George's Bay. Stopp for en dukkert i det krystallklare vannet eller nyt solskinnet på dekk, før du returnerer til Rhodos.

Rhodos: Hop-on Hop-off sightseeingtur med buss

3. Rhodos: Hop-on Hop-off sightseeingtur med buss

Lær om den gamle historien på Rhodos på en hopp på hopp av-busstur til de gamle områdene og topp-attraksjonene. Besøk 12 av byens viktigste områder og gå gjerne av og på bussen på hvert av disse stedene. Du gå på og av så mange ganger du vil på den 1 times lange rundturen. Utforsk steder som Elli-stranden og akvariet, der du kan komme nært på det marine livet i Middelhavet, fra delfiner og seler til havskilpadder og haier. Du kan også stoppe ved regjeringsbygningene, eller handle til du stuper i det kommersielle sentrum, deretter kan du besøke gamlebyen og området der statuen av Colossus stod. Hopp av ved stormesterens palass for å beundre den middelalderske arkitekturen, før du setter kursen mot det arkeologiske museet fra Rhodos og naboøyene. Beundre panoramautsikt over Monte Smith Hill og oppdag over 2,000 år med historie ved Akropolis, Apollo-tempelet og det gamle stadion og teater. Med billetten kan du stoppe når som helst for å se attraksjonene du er mest interessert i.

Fra Rhodos: Heldagstur med båt til Marmaris

4. Fra Rhodos: Heldagstur med båt til Marmaris

Gå om bord på båten i turisthavnen på Rhodos og kryss Egeerhavet til den magiske badebyen Marmaris. Oppdag hvordan Marmaris har utviklet seg fra en liten fiskerlandsby til et populært feriested, med mange restauranter, barer, butikker og en travel marina. Utforsk i ditt eget tempo og bruk tiden til å besøke middelalderborgen på høyden. Spaser rundt i gamlebyen for å se tradisjonelle hus og besøke et museum med arkeologiske funn fra Knidos, Datça og forskjellige skipsvrak. Prøv det lokale kjøkkenet eller gå til basaren for å kjøpe krydder, tradisjonelle kunstverk og søtsaker. Ta en valgfri shoppingtur i Marmaris med buss. Nyt en spasertur langs strandpromenaden og bad i den avkjølende lagunen, langs den 10 km lange stranden før båtturen tilbake til Rhodos.

Rhodos: Alt-inkludert dagscruise med grillmat og ubegrensede drikkevarer

5. Rhodos: Alt-inkludert dagscruise med grillmat og ubegrensede drikkevarer

Opplev vakre Rhodos på et dagscruise om bord på «Aphrodite Duchess». Nyt en seilas på en romslig båt med solsenger, bading og snorkling, samt fri bar med ubegrenset drikke. Start dagen med smultringer og iskaffe.  Nyt en pølse i brød til brunsj, etterfulgt av en tradisjonell gresk grillmatbuffé til lunsj. Du stopper blant annet ved Kallithea-kildene og Traganou-grottene. Til slutt besøker du Anthony Quinn Bay, som byr på et rikt undervannsliv.  Skap uforglemmelige minner og nyt en dag med avslapning og moro. Dra nytte av fri bar med ubegrenset mengde iskaffe, øl, hvitvin og brus. Du returnerer til Mandraki havn kl. 16:00. 

Fra Rhodos by: Dagstur til Lindos

6. Fra Rhodos by: Dagstur til Lindos

Gled deg over transport du ikke trenger å bekymre deg for fra Rhodos by, Ixia eller Ialyssos, og beundre de typiske landsbyene og vakre landskapene på denne 1-timers kjøreturen til Lindos. Bli sluppet av ved en sentral parkeringsplass når du kommer fram, og fra der kan du spasere til torget i landsbyen på 5 minutter eller ta en buss og komme fram på bare 2 minutter. Her kan du kose deg med over 4 timer på egen hånd, som du kan bruke på hva du vil. Dra til høyden og se ruinene fra tempelet til Athena Lindia, eller slapp av på sandstranden. Nyt forfriskninger i kafeene og restaurantene, eller kjøp gaver i de søte butikkene. Returner til parkeringsplassen kl. 15:00, for returreisen til Rhodos, Ixia og Ialyssos.

Rhodos: Sunset Cruise med gresk BBQ og ubegrenset drikke

7. Rhodos: Sunset Cruise med gresk BBQ og ubegrenset drikke

Start ditt avslappende solnedgangscruise fra Mandraki Harbour, hvor du drar til Kalithea Springs for en svømmetur og for å slappe av. Du vil også få sjansen til å ta en svømmetur i det krystallklare vannet eller bare slappe av på båten og nyte utsikten. Nyt den åpne baren, som tilbyr ubegrensede frosne cocktailer om dagen, øl, vin eller brus, og snacks på en gresk BBQ mens du nyter den fantastiske utsikten og solnedgangen. Båten vil gå tilbake til Mandraki havn akkurat når solen forsvinner fra horisonten.

Rhodos: Dagstur med båt til øya Symi og Panormitis kloster

8. Rhodos: Dagstur med båt til øya Symi og Panormitis kloster

Nyt en dagstur til den fantastiske Symi-øya og se klosteret til erkeengelen Michael Panormitis, Symi havn, nyklassiske herskapshus, kafeer og mer. Du går ombord i en komfortabel båt hvor du kan sitte på dekk eller inne for å oppleve reisen. Start opplevelsen ved havnen, hvor du mottar boardingkortet og et kart med informasjon om Symi Island. Det tar omtrent 1 time og 45 minutter å nå øya Symi. Du kan sitte på dekk eller inne, uansett hvor du føler deg mest komfortabel. Det første stoppet vil være klosteret til erkeengelen Michael Panormitis, hvor du vil ha omtrent 1 time ledig tid for ditt individuelle besøk. Du kan tenne et lys eller gå rundt og nyte den fredelige atmosfæren på dette hellige stedet. Fortsett båtcruise, følg den nøyaktige ombordstigningstiden som er oppgitt foran på båten. Nyt et naturskjønn 1-times cruise rundt øyas vestkyst. Hver lørdag (fra midten av juni til midten av september) er det et ekstra stopp for svømming 20 min ved Nymporio Bay. Når du kommer inn i den lille havnen i Symi, vil du bli overrasket over de fargerike husene og mange private seilbåter og yachter. Du vil da ha ca 3,5-4 timer ledig tid til besøket ditt. Landsbyen Symi er full av vakre, nyklassiske herskapshus, folk- og kunstbutikker, mange kafeteriaer, gjestfrie tavernaer og boder med svamper og treutskjæringer. Føl den autentiske atmosfæren, ta en uformell spasertur gjennom havnen, ta det morsomme toget for en flott kjøretur gjennom byen Symi, ta en svømmetur eller nyt et godt måltid i en av de mange tavernaene ved sjøen .

Fra Rhodos: Tur-retur busstransport til Lindos

9. Fra Rhodos: Tur-retur busstransport til Lindos

Det arkeologiske stedet Lindos er et populært feriemål, kjent og elsket for sine fine strender og den staselige gamle citadellet som ligger på en bratt klippe med utsikt over havet. Lindos ligger på sørøstkysten av Rhodos, og er et must-see for besøkende på denne greske øya. Møt sjåføren din på hotellet ditt i Rhodos by og begynn dagens reise med en klimatisert kjøretur til Akropolis i Hellas. 55 kilometer senere kan du nyte 5 timer fritid til å utforske Lindos i ditt eget tempo.  Klatre opp bakken til Akropolis i Lindos og nyt en fantastisk panoramautsikt over omgivelsene fra 300 meters høyde. Vandre gjennom de trange gatene i den tradisjonelle greske landsbyen. Smak på det lokale kjøkkenet i en av tavernaene, eller svøm ved en av de mest imponerende strendene på øya.

Rhodos: Havkajakktur langs piratruten

10. Rhodos: Havkajakktur langs piratruten

Ta en halv dag til å utforske Rhodos østkyst fra vannet, med en havkajakktur. Padle langs kysten og oppdag 3 strender på nært hold. Ta inn de fantastiske fargene i Middelhavet og beundre de interessante fjellformasjonene. Begynn Pirates' Route havkajakktur på Kathara Beach i Faliraki. Møt guiden din og lær alt du trenger å vite om sikkerhet før du klatrer opp i din egen dobbelkajakk. Når du glir over middelhavsvannet, kan du benytte anledningene til å dykke ned i det fargerike havet direkte fra kajakken. Oppdag havgrotter og lokale strender, før du nyter en pikniklunsj på en lokal favorittstrand. Prøv snorkling og oppdag livet under vannoverflaten. Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du få adrenalinet til å pumpe ved å hoppe fra de omkringliggende steinene. Full av erfaring og en tradisjonell gresk piknik, dra tilbake til Faliraki. Mens du går, lytt til underholdende lokale myter og fakta om geografien, og nyt litt tid til å oppdage noe dyreliv i deres naturlige habitat. Teknisk informasjon Distanse: 10km /6,2m Padlingvarighet: 2,5-3 timer

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Rhodos by

Alle aktiviteter

94 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Rhodos by

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Rhodos by

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Rhodos by?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Rhodos by?

De beste dagsturene og utfluktene fra Rhodos by er:

Lindos

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Rhodos by?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Rhodos by?

Flere reisetips for Rhodos by

Vil du vite mer om aktiviteter i Rhodos by? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Rhodos by

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 7 340 vurderinger

Det var i grunnen bare en transporttjeneste til destinasjonen vi ønsket å se. Vi kom til møtestedet i tide og fant ikke bussen vår, etter en stund på jakt etter den og lurt rundt ringte mannen min nummeret på bekreftelsesmailen vår. Vi fikk svar med en gang, den bussen kom den bare kjørte bak. Så jeg vil si at det var akkurat det vi trengte, god pris, god kundeservice. Mitt råd er å ha all informasjon og telefonnumre med deg. Generelt flott overføring.

Behagelig og sikker transport. Marmaris var bedre enn forventet. Ingen innpåslitne selgere og veldig fin by. Det var inkludert busstur med guide til forskjellige severdigheter: korte stopp hos gullsmed, turkish delight fabrikk og utsiktspunkt, før man ble satt av i sentrum og hadde resten av dagen til egne aktiviteter.

Quick and comfortable transport. The transport felt safe and the crew was professional. Wonderful experience at St. George’s Bay. Symi was very idyllic. I recommend you to bring a jacket because of the wind during the boat trip

Bussjåføren vår Pablo var utmerket og en veldig komfortabel buss med Manos Going. Ved ankomst har du mye å gå til Lindos, og også hvis du skal opp til Akropolis, må du stå i kø en stund med mindre du kjøper billetter online.

Wonderful experience in beautiful surroundings. We visited beaches, bays and sea caves and got to swim and snorkel. The team was friendly, competent and took care of our safety. They served us greek lunch