Reykjavik
Transport

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære Transport i Reykjavik

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Vi likte det veldig godt. En vakker opplevelse. Det var folksomt ved inngangen, men man kjenner det ikke lenger i lagunen. Vi hadde bestilt komfortpakken. Du kan velge en drink etter eget valg og få en silisiummaske i maskebaren. For å beskytte håret bør du la balsamen ligge på håret, som er tilgjengelig gratis. Garderobene er svært moderne. Body lotion, sjampo og balsam er tilgjengelig gratis i garderoben og det er også en plastpose for våte badedrakter. Hårføner er også tilgjengelig. Vi likte det veldig godt. Overføringen fungerte uten problemer. De slapp oss av foran hotellet på vei tilbake.

Jeg hadde hørt blandede anmeldelser, da den blå lagunen selvfølgelig er et veldig turiststed å besøke, men jeg er glad jeg gikk videre med det og besøkte det siden det er fantastisk. Jeg vil definitivt anbefale å gå på en ukedag, da det sannsynligvis er mindre overfylt enn på en helg. Vi var nesten alene og hadde den mest avslappende tiden i det varme vannet! Vær oppmerksom på å ikke dyppe håret mye i vannet, da det tørker det mye! (Og dette er ikke noe du blir gjort oppmerksom på..!)

Anbefaler dette alternativet på det sterkeste hvis du ikke ønsker å være bundet til en viss tid du kan tilbringe i lagunen hvis du kjøper på flere turer! Vi gikk til BSI-stasjonen og dro raskt i tide, vi fikk utdelt en planlagt tid mens vi kom ombord for å informere om returtider. Vi tilbrakte noen gode timer i lagunen og spiste lunsj, så vi tok bussen kl. 06.15 tilbake til terminalen som vennligst satte alle av ved visse bussholdeplasser!

Flott pakke for å få deg inn i lagunen - personlig synes det er verdt å få premium-alternativet for de ekstra maskene og boblene på Lava-restauranten. Imidlertid er busstidene ganske sjeldne på ettermiddagen (på vei hjem) - så hvis du savner en, kan den neste være om 2 timer... 10/10 ville gå igjen!

Beste måten å komme seg tur/retur Keflavik - Reykjavik på. Anbefales for alle!