Reykjavik
Sightseeingturer

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 771 vurderinger

Samlingen kl. 08.00 fungerte uten problemer. Vi ble først hentet av en liten buss som også hentet andre turdeltakere. 15 minutter senere ble vi kjørt til en busstasjon. Der gikk vi på en stor trener. Guiden vår var Ana. Ana lever og elsker jobben sin. Hun var en fantastisk guide. Kunne formidle mye kunnskap om Island. Vulkanvandringen krevde mye. Det er best å bruke solide sko. Men joggesko fungerer også i klemme. Skråningen er egentlig veldig bratt. Turstokker kan leies for 6 €. Det var planlagt 2-2,5 timer for vulkanvandringen. Etter min mening er det nok tid til å ta bilder og vandre. Den blå lagunen bør ikke gå glipp av. Det er et av de 250 underverkene i verden. Fargen på vannet er unik og superfine bilder ble tatt der. Du hadde 2 timer til lagunen. Takk Ana for den fantastiske turen.

Hei alle sammen. Veldig heldig: regnet stopper ved ankomst på lavafeltet, og fremfor alt vises en lavastrøm på toppen av en skråning og flyter deretter i 1 time og 30 minutter, og endrer farge til det mørkner. Kraftig oransje glød på toppen tyder på at skuespillet til krateret som denne lavaen strømmer fra må være enda mer imponerende. Et flott øyeblikk når vi (re) oppdager at jorden ikke alltid er stille. Lykke til videre.

Ekstraordinær ... en utrolig guide. Været var forferdelig. Guiden klarte å holde troppene motiverte. Vi klatret under stormen på toppen av en ås mot vôlcan. det var fouuuuu. Vi så ingenting på 2 timer. Og på et tidspunkt skilte skyene seg, og vi kunne se utbruddet. Selv om vi ikke hadde sett utbruddet, ville turen ha forblitt etset i hodene våre. Takk igjen !!!

Dette var en kveldstur. Guiden var kunnskapsrik og omsorgsfull. Forsynte oss med lys, staver og vester. Klatringen for meg var litt vanskelig, men min 16 år gamle sønn likte den. Til tider vind - spesielt på vei ned. Vi ventet på 2. eller 3. landing før antennen for nordlys eller lavaglød. Var veldig mørk på vei ned, godt å ha en stor gruppe for støtte.

Vi har klart det! Og vi så det ferske utbruddet. Det var fantastisk og guiden var så morsom og hyggelig Takk Team!