Skytteltransport

Keflavík lufthavn (KEF): Busstransport til/fra Reykjavik

Aktivitetsleverandør: Reykjavik Excursions

Keflavík lufthavn (KEF): Busstransport til/fra Reykjavik

Aktivitetsleverandør: Reykjavik Excursions

Fra NOK 235 per person

Hopp om bord på en felles skytteltransport med buss mellom Keflavik lufthavn (KEF) og BSI bussterminal – eller Reykjavík sentrum. Nyt gratis WiFi og klimaanlegg.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Varighet 45 minutter - 1.5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen
Sjåfør
Engelsk
Valgfri henting
Se etter en buss merket med "Flybus - Reykjavik Excursions". Du blir plukket opp av små busser som har tilgang til utvalgte hoteller, og angitte bussholdeplasser. Du må kanskje bytte på BSI-terminalen fra den lille bussen til den større flybussen. Starttiden refererer til avgangstiden fra BSI bussterminal. Planlegg at henting skjer 30 minutter før starttiden. Hvis hotellet ditt ikke er tilgjengelig med buss, blir du hentet på nærmeste utvalgte bussholdeplass.

Opplev

Høydepunkter
 • Spar penger på dyre drosjer og nyt en rimelig tur til sentrum.
 • Nyt henting eller stopp ved BSI bussterminal eller utvalgte hoteller og bussholdeplasser.
 • Dra nytte av avganger fra flyplassen hvert 30.–45. minutt
 • Slapp av i en komfortabel buss med klimaanlegg og gratis WiFi.
Beskrivelse

Nyt en trygg og pålitelig flyplasstransport mellom Reykjavík Keflavik lufthavn (KEF) og din innkvartering i Reykjavík eller BSI bussterminal. Reis stressfritt og vit at setet ditt på bussen er garantert, og at du ikke trenger å vente lenge på tjenesten. Dra nytte av kjøretøy med klimaanlegg og jevnlig vedlikehold for høy hygienisk standard. Velg en enveistjeneste til eller fra flyplassen, og føl deg trygg med å vite at tjenesten din er pålitelig og sikker. Slipp å måtte navigere i offentlige transportsystemer før eller etter en lang reise. På grunn av et miljømessig standpunkt tillater ikke byen Reykjavík større busser på mange av gatene. Derfor kan det hende du under transporten må bytte fra en større til en mindre buss på BSI bussterminal. Personalet sørger for at du føler deg trygg og gir deg all informasjon på stedet. Du trenger ikke å bekymre deg for lang ventetid. Bussene har avgang 30–45 minutter, etter hver fly for din bekvemmelighet. Det eneste igjen å gjøre da er å slappe av og nyte utsikten fra det komfortable setet ditt.

Inkludert
 • Enveis skyttelbuss
 • Henting og avlevering
 • Aircondition og Wi-Fi ombord
 • 2 stykker bagasje (23 kg) og 1 håndbagasje per person
  Covid-19-forholdsregler
  Nåværende sikkerhetstiltak
  • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
  • Du må holde sosial avstand i kjøretøyene
  Krav til deltakere
  • Du må ta med og bruke munnbind

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Møtestedet kan avhenge av det alternativet som velges.

  Viktig informasjon

  Godt å vite

  • På grunn av et miljømessig standpunkt tillater ikke byen Reykjavík større busser på mange av gatene. Hvis innkvarteringen din ligger i en av gatene som ikke er tilgjengelige, blir du hentet eller avlevert på nærmeste busstasjon.
  • Tillatt bagasje: 2 standard kolli (23 kg) per person og 1 liten håndbagasje.
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,6 /5

  basert på 4043 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,8/5
  • Transport
   4,7/5
  • Verdi for pengene
   4,3/5
  • Sikkerhet
   4,7/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Det var enkelt og fint å ikke måtte bekymre deg for timingen klokka 06.00 da vi landet. Bussen var behagelig, og de fylte den til kapasitet og deretter dro. Busstasjonen slipper avkrevd ca. 5 minutter å gå gjennom parkeringsplasser for å komme til en hovedvei (vi bare gikk til hotellet i stedet for å vente på at minibussene skulle stoppe hotellet). WiFi fungerte ikke, noe som var skuffende

  Les mer

  22. februar 2020

  Vel - hvor heldige var vi! Nordlys var fantastisk i går kveld. Enkel henting fra bussdepot og en veldig hyggelig busstur nordover. i omtrent en time. fortalte oss noen interessante fakta om lysene osv. Kom av bussen for å se lysene. Svak bar på himmelen. Så boom fra ingensteds kurvene. Over hodet - på avstand etc etc etc! Wow jeg! Skjønner at vi var så heldige.

  Les mer

  31. januar 2020

  The bus was full. Normally not a complaint, but since its covid-19 I would have thought they could ensure some more space in the bus. I normally like to book with getyourguide for tours, but for this transfer I think booking directly is the best choice so you can get transport to the hotel without paying extra.

  12. august 2020

  Produkt-ID: 400146