Legg til datoer
Reykjavik

Omvisninger til fots

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
23 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 23

Ofte stilte spørsmål om Reykjavik Omvisninger til fots

Hva er andre ting å gjøre enn Omvisninger til fots som er verdt å besøke i Reykjavik?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Reykjavik er:

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 2 032 vurderinger

Hei alle sammen. Veldig heldig: regnet stopper ved ankomst på lavafeltet, og fremfor alt vises en lavastrøm på toppen av en skråning og flyter deretter i 1 time og 30 minutter, og endrer farge til det mørkner. Kraftig oransje glød på toppen tyder på at skuespillet til krateret som denne lavaen strømmer fra må være enda mer imponerende. Et flott øyeblikk når vi (re) oppdager at jorden ikke alltid er stille. Lykke til videre.

Hadde en enestående tid på denne turen! Vår guide "Day" valgte de perfekte restaurantene og stoppestedene som dekket lokale islandske favoritter som alle besøkende til Reykjavik ikke bør gå glipp av. Jeg likte spesielt det faktum at guiden vår var vennlig og ekstremt kunnskapsrik om Islands historie. Han gjorde det til en morsom læringsopplevelse. Forvent å prøve alt! Sterkt anbefalt.

Dette var en kveldstur. Guiden var kunnskapsrik og omsorgsfull. Forsynte oss med lys, staver og vester. Klatringen for meg var litt vanskelig, men min 16 år gamle sønn likte den. Til tider vind - spesielt på vei ned. Vi ventet på 2. eller 3. landing før antennen for nordlys eller lavaglød. Var veldig mørk på vei ned, godt å ha en stor gruppe for støtte.

Tinna var en super guide som ga oss mye mer enn forventa. God mat, god stemning, korte avstander og mange gode historier. Anbefales!!

Vi har klart det! Og vi så det ferske utbruddet. Det var fantastisk og guiden var så morsom og hyggelig Takk Team!