Legg til datoer
Reykjavik

Mat- og gourmetturer

  • Omvisninger
3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Reykjavik Mat- og gourmetturer

Hva er andre ting å gjøre enn Mat- og gourmetturer som er verdt å besøke i Reykjavik?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Reykjavik er:

Hvilken Reykjavik Mat- og gourmetturer tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.8 / 5

basert på 179 vurderinger

Hadde en enestående tid på denne turen! Vår guide "Day" valgte de perfekte restaurantene og stoppestedene som dekket lokale islandske favoritter som alle besøkende til Reykjavik ikke bør gå glipp av. Jeg likte spesielt det faktum at guiden vår var vennlig og ekstremt kunnskapsrik om Islands historie. Han gjorde det til en morsom læringsopplevelse. Forvent å prøve alt! Sterkt anbefalt.

Mye moro og muligheten til å prøve mat du sannsynligvis ikke ville prøve

Det var seks av oss som møtte Ester for en flott omvisning på noen herlige restauranter i Reykjavik. Ester var en perfekt vert som fortalte oss om opprinnelsen til maten og andre interessante fakta om livet på Island. Turen er ikke langt da den konsentrerer seg rundt den gamle delen av Reykjavik og du er veldig mett etterpå.

Jeg tok denne turen som alenereisende på bursdagen min. Jeg er ikke sikker på hva som var bedre, maten, de underholdende historiene fra Bardi, eller spenningen fra andre turgjengere. Alle feiret turen sin helhjertet og gjorde opplevelsen fantastisk! Jeg likte å lære mer om Island gjennom mat!

Tinna var en super guide som ga oss mye mer enn forventa. God mat, god stemning, korte avstander og mange gode historier. Anbefales!!