Reykjavik
Mat og drikke

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Hadde en enestående tid på denne turen! Vår guide "Day" valgte de perfekte restaurantene og stoppestedene som dekket lokale islandske favoritter som alle besøkende til Reykjavik ikke bør gå glipp av. Jeg likte spesielt det faktum at guiden vår var vennlig og ekstremt kunnskapsrik om Islands historie. Han gjorde det til en morsom læringsopplevelse. Forvent å prøve alt! Sterkt anbefalt.

Pick-up var litt humpete i begynnelsen, men vi endelig fant hverandre. Alt i alt var det en flott tur, med uforglemmelige inntrykk. Og takket være vår vennlige guide ble vi ledet rett til riktig vei, slik at vi hadde flott utsikt over utbruddet ... den neste hang tåke foran den og alt bleknet. Rett tidspunkt - riktig sted :) og med "Tröll" igjen og igjen.

Vi hadde en veldig god reiseleder som gjorde det mulig for oss å se den igjen aktive vulkanen så nært som mulig og ta imponerende bilder.

Tinna var en super guide som ga oss mye mer enn forventa. God mat, god stemning, korte avstander og mange gode historier. Anbefales!!

ganske tøff tur over fjelltopper for å nå et annet vakkert sted. vulkanen gjorde sitt beste, dessverre tåken også.