Skytteltransport

Keflavik Airport & Reykjavik-hotell: Økonomi-busstransport

Aktivitetsleverandør: Airport Direct

Keflavik Airport & Reykjavik-hotell: Økonomi-busstransport

Aktivitetsleverandør: Airport Direct

Fra NOK 202 per person

Nyt økonomisk og pålitelig flyplass-transport, som følger en fast rute mellom Keflavík flyplass (KEF) og Reykjavik Terminal i sentrum. Slapp av i et komfortabelt kjøretøy med en hyggelig og profesjonell sjåfør.

Om denne aktiviteten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Særskilte helse- og sikkerhetstiltak gjelder. Les mer
Varighet 45 minutter - 1.5 timer
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Sjåfør
Engelsk
Valgfri henting
Avgang fra din innkvartering eller nærmeste busstopp.

Opplev

Høydepunkter
 • Slapp av i ferien og vit at en rimelig og effektiv transport venter på deg
 • Nyt god, kundevennlig service
 • Bruk gratis WiFi og USB-ladere under transporten
 • Legg til hotellforbindelse når du bestiller, og bli sluppet av eller hentet ved ditt overnattingssted eller nærmeste busstopp
Beskrivelse
Slapp av i ferien ved å bruke en rimelig og effektiv transport, med profesjonelle og vennlige sjåfører. Med en busstransport som kjører etter rute mellom Keflavík International Airport og Reykjavík bussterminal er dette den enkleste måten å komme seg fram. Denne transporten mellom Reykjavík Terminal og Keflavík Airport tar omtrent 45 minutter og alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake og slappe av. Når du kommer fram ved Keflavík International Airport finner du service-desken utenfor ankomsthallen, og går ombord på bussen rett utenfor flyplassen.Bussene kjører presis og følger en rute som korresponderer med hvert ankommende passasjerfly. Når du reiser fra Reykjavík kommer du deg på enklest mulig måte til Reykjavík bussterminal, eller praktisk plasserte busstopp i Kópavogur.  Mot en ekstra avgift kan du legge til et hotell og bli sluppet av eller hentet ved din innkvartering eller nærmeste busstopp. 
Inkludert
 • Flyplassterminal til Reykjavik terminal flyplasstransport
 • Hvis valgt, en hotelforbindelse til ditt overnattingssted eller nærmeste busstopp
 • Gratis Wifi og USB-lader ved hvert sete
  Covid-19-forholdsregler
  Nåværende sikkerhetstiltak
  • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
  • Du må holde sosial avstand i kjøretøyene
  Krav til deltakere
  • Du må ta med og bruke munnbind

  Velg antall deltakere og dato

  Deltakere

  Dato

  Møtested

  Møtestedet kan avhenge av det alternativet som velges.

  Viktig informasjon

  Ikke tillatt

  • Kjæledyr

  Godt å vite

  • Valgfritt tillegg til denne servicen er henting og retur fra overnattingsstedet ditt eller busstopp i Reykjavik, mot en ekstra avgift.
  • Med henting fra ditt hotell, gjestehus, eller utvalgte busstopp hvis du bor i et område av Reykjavik der trafikk er begrenset. Busstoppene er plassert i og rundt sentrum og er lett tilgjengelige. De fleste hotell i området med restriksjoner, er 5-10 minutters gange fra et busstopp.
  • Det er restriksjoner for busser i sentrum Reykjavik. Hvis reisepartneren ikke kan hente deg direkte fra ditt valgte hotell, vil de informere deg innen 24 timer etter bestilling, hvor nærmeste hentepunkt til hotellet ditt er.
  Kundevurderinger

  Samlet vurdering

  4,6 /5

  basert på 1188 vurderinger

  Samlet oversikt

  • Guide
   4,6/5
  • Transport
   4,7/5
  • Verdi for pengene
   4,5/5
  • Sikkerhet
   4,7/5

  Sorter etter:

  Reisetype:

  Stjernevurdering:

  Vi oversteg og klarte ikke å komme oss til 330 am for 4 am plan. Jeg raskt WhatsApp GYG-støtten og var veldig hjelpsomme og effektive med å kontakte selskapet direkte for å ombooke oss til 430 am pick up. Veldig fornøyd med den generelle effektiviteten til GYG-teamet og overføringsselskapet for nådig å imøtekomme vår forespørsel i siste øyeblikk. Sterkt anbefalt. Hold det oppe!

  Les mer

  29. desember 2019

  Perfekt og komme seg til og fra

  Burde kanskje stå med store bokstaver rett etter tiden man skal bli «hentet» på at man må være klar 30 min før adgangstiden. Det står med små bokstaver nederst og det er ikke alle som ser det. Hvis det står kl 9:15 så regner man med at det er 9:15 man blir hentet. Er ikke alle som leser det som står i liten skrift helt nederst . Burde i såfall stå 9:15 men vær klar 30 min før, det varierer:)

  Les mer

  4. februar 2019

  The service is a small van pick-up at the hotel and drop-off at the main bus terminal to catch the big bus out to the airport. The notification about the pick-up was clear, the driver even early and everything worked out very well. Can only recommend this option to get to the airport from a city hotel.

  1. august 2022

  Oversett

  Produkt-ID: 138116