Reykjavik
Flyplasstransport

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære Flyplasstransport i Reykjavik

Få gratis kansellering inntil 24 timer før aktiviteten din starter og få full refusjon.


Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 954 vurderinger

Vi ble forsinket med 5 timer på flyplassen og bekymret for overføring, men da vi kom til flyplassen var damen som allerede ventet ny, så nyttig. Vi kom på den store bussen og ble deretter tatt med til depo hvor vi gikk ombord på minibusser for å gå forskjellige områder Vi bodde a13 byhus, men den siste hadde bare byhus ... så vi dro til feil sted, det var ikke noe problem at hun tok oss videre til hotellet vårt. Så vennlige og hjelpsomme vil anbefale

Perfekt og komme seg til og fra

Burde kanskje stå med store bokstaver rett etter tiden man skal bli «hentet» på at man må være klar 30 min før adgangstiden. Det står med små bokstaver nederst og det er ikke alle som ser det. Hvis det står kl 9:15 så regner man med at det er 9:15 man blir hentet. Er ikke alle som leser det som står i liten skrift helt nederst . Burde i såfall stå 9:15 men vær klar 30 min før, det varierer:)

Vi oversteg og klarte ikke å komme oss til 330 am for 4 am plan. Jeg raskt WhatsApp GYG-støtten og var veldig hjelpsomme og effektive med å kontakte selskapet direkte for å ombooke oss til 430 am pick up. Veldig fornøyd med den generelle effektiviteten til GYG-teamet og overføringsselskapet for nådig å imøtekomme vår forespørsel i siste øyeblikk. Sterkt anbefalt. Hold det oppe!

Beste måten å komme seg tur/retur Keflavik - Reykjavik på. Anbefales for alle!

Henter som avtalt til riktig tid og sted

Hyggelig og servisinnstillt sjåfører og medarbeidere.