Legg til datoer
Reykjavik

Flyplasstransport

  • Skytteltransport
12 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Reykjavik

Vil du vite mer om aktiviteter i Reykjavik? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Reykjavik

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 3 954 vurderinger

Vi hadde allerede brukt denne bussen ved ankomst. Og denne gangen hentet Smartbus-bussen oss på hotellet til avtalt tid og forlot oss på sentralstasjonen med nok tid til å ta AirportDirect. Dette er en komfortabel og moderne buss, som tok oss til flyplassen uten problemer. Jeg anbefaler å bruke dette systemet hvis du ikke har et hotell i nærheten av sentralstasjonen, enten du ankommer om natten eller på grunn av varierende vær som kan gjøre det vanskelig for deg å reise på egenhånd.

Vi leier en buss til Reykjavík sentralstasjon og overfører til hotellet. Avgang fra flyplassen kl. 23.00. Og selv om vi var for sent ute og savnet bussen, inkluderte de oss på den neste (dagens siste). Bussen var moderne og godt utstyrt (usb, osv.) og ruten var komfortabel og direkte, uten stopp. En SmartBus-minibuss ventet på oss på stasjonen og tok oss raskt til overnattingsstedet vårt. Riktig, rask og komfortabel service.

Veldig godt organisert, enkleste måten å komme til vandrerhjemmene i Reykjavik fra KEF flyplass. Jeg valgte B14 Hostel for oppholdet mitt, og overføringen slapp meg rett foran vandrerhjemmet mitt. Behandlingen var problemfri, bare gå til flyplassskranken før du går ut med det oransje skiltet som sier Airport Direct og vis bestillingen din, resten vil bli tatt hånd om. Den beste!

Jeg hadde allerede kjøpt billetten via appen. Du tar bussen til busstasjonen og venter deretter inne på den videre reisen til hotellet. Den ansvarlige bussjåføren ringer hotellet, du setter deg på den andre bussen og den tar deg til hotellet. Alt er enkelt. God service og veldig hyggelige bussjåfører.

Buss i tide, vi tok den siste bussen, den i 23-tiden. Vi var bare 4 i denne store bilen! Vi beklager at selskapet ikke heller tok en minibuss som var tilgjengelig i stedet for denne store bussen for bare 4 personer, den er ikke superøkologisk...